Ankomst og afrejse

For ankomster på torsdage, velkomst og udstyr uddeles fra kl. 8.30 til 12.00, med morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30. Værelser er til rådighed om formiddagen, en sikker bagageopbevaring er til din rådighed. Du bedes ankomme om formiddagen for at modtage dit udstyr og dit ski-pas under bedst mulige forhold. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon).

Sportslandsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 12.00, så du kan få mest muligt ud af din første træningsdag, og begynde at glide!

Første session starter allerede første eftermiddag for at vurdere dit niveau, men også glide og nydelse for at komme i gang igen. Niveaukontrol af deltagerne på pisterne og ved pisterne. Sikkerhedsuddannelse: Første tilgang til D.V.A. søgning. Derefter gennemførelse af ruter af gennemsnitlig størrelse. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og på bevidstgørelse om udfordringerne ved off-piste bevægelse for at strukturere gruppen.

Om aftenen giver UCPA- personalet dig alle oplysninger om de arrangerede sessioner, der begynder næste dag: Gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret sammen med venner, bedes du sende en forudgående anmodning pr. mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 17.00 og 19.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, skal du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse.
Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Genindretning af værelserne kl. 9, bruser og bagageopbevaring vil være til rådighed.
Efter en sidste dag med skiløb, skal udstyret returneres senest kl. 17:30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner på dag 2 & dag 3
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller i stedet en heldags tur.

Dag 2 & Dag 3 – Paradisi-området

Du gennemfører de smukkeste rides over hele Arcs-området, med et utroligt udvalg af off-piste muligheder. Afhængigt af sneforholdene og sammenhængskraften i din gruppe, kan det være, at du vil bevæge dig ned ad mytiske skråninger, smukke runs, i forskelligartede og bevarede områder.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet:
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode skihandsker eller vinterluffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forbered en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til frokost på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski + støvler og stave + taske med sikkerhedsudstyr (skovl, sonde, D.V.A.).
Hjelm ikke inkluderet, mulighed for at leje.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Udstyr til offpiste skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 10 personer
5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Opdag off-piste skiløb i området omkring Les Arcs!