Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8.30. Det er vigtigt at ankomme inden kl. 12.00 for at kunne fortsætte med uddelingen af udstyret. Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Første session fra kl. 14.00.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, tager vi imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelserne forlades kl. 9.00, og der vil være brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter den sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner på D2 og D3
Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession eller heldagssession.

2,5 dage med fantastisk skiløb i Valloire- og Valmenier-områderne under opsyn af en kvalificeret instruktør. Glid mellem Le Gros Crey, le Grand Plateau og la Setaz des Près på de smukkeste pister i området. Lange nedkørsler og store vertikale fald i udsigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Valloire / Valmeinier-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
5 sessioner til 12 timers vejledning

Teknisk niveau

4 dage med fantastisk skiløb i Valloire for at koble af!