Ankomst og afrejse

Velkomst og udlevering af udstyr fra kl. 8.30 til 12, med morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30. Værelser er til rådighed om formiddagen, bagageopbevaring er også til din rådighed. Ankom venligst om formiddagen for at få dit udstyr og dit ski-pass under de bedste betingelser. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon).

Sportslandsbyens råd: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 12 for at få mest muligt ud af din første træningsdag og begynde at stå på ski!

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse.
Middag serveres indtil kl. 20:30.

For din information er vores reception lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.

Gør som det passer dig, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at begynde dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pistinfo.

Restitution af værelser kl. 9, brusebad og bagageopbevaring vil være til din rådighed.
Efter en sidste dag på ski, skal udstyr returneres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Velkommen til 3 magiske dage på Paradiski skiområdet. I disse 3 dage venter der et maksimum af valgmuligheder af pister og glidende områder på dig. Og så, afhængig af dit niveau, er det op til dig at vælge blandt de forskellige stationer i området: de mytiske pister i Les Arcs, eller de mere bevarede skråninger og stationer fra Peisey til Villaroger. Du er hurtigt på pletterne fra sportslandsbyen beliggende på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter ski, tilbyder Les Arcs station et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed under snowboarding anbefales det at udstyre dig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

Til pisten
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filterer U.V stråler, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget toiletartikler (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Ski- eller snowboardudstyr til 3 dage

Teknisk niveau

Lad dig charmere af bjergenes skønhed under en pause på 3 dage.