Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14:00. Første session starter fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden, som det er at kunne hjælpe hver deltager med at forbedre sig i deres eget tempo.

En session om eftermiddagen. Om aftenen kan du møde os til en hyggelig aften.

Mulighed, afhængigt af tilgængelighed, for at ankomme dagen før. Reservation ved at ringe til sportsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: cirka 50 euro.

Frigivelsen af værelserne er planlagt til kl. 10. Sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig i løbet af disse tre dage. Kurset slutter kl. 17.30.

Dag for dag program

Dine to sessioner hver dag giver dig mulighed for at finjustere dine grundlæggende færdigheder og din instruktør for at personalisere sine råd. Uanset dit niveau, vil vi foreslå forskellige navigation projekter, du vil opleve fornøjelsen af at strandlanding på forskellige strande på stedet, ofte kun tilgængelige med båd. Vi vil introducere dig til følelserne af hastighed og balance i båden (med trapez og genkald). Du kan lege med at sammenligne dine hastigheder, indstillinger og baner på en rute eller mens du sejler i flåde.

Gennemførelsen af dette program er angivet som vejledende.
Det kan undergå ændringer eller justeringer, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun lederne af UCPA-tilsynet, der har autoritet til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg at medbringe dine håndklæder og skiftetøj, uden at glemme et par brugte sko til vandsport og cykelture. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 katamaransessioner med instruktør
Lån af udstyr under sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et kort ophold på 3 dage 100% katamaran på Hourtin-søen i Bombannes