Ankomst og afrejse

Reception hver dag kl. 9.45.

Kurset slutter kl. 17.00

Dag for dag program

Fra mandag til fredag vil instruktøren tage hensyn til dine kursusmål, og sessionerne vil være tilrettelagt som følger

For GUL / GUL +-niveauer
Der vil blive brugt legende opvarmning og udstrækning i slutningen af hver session for at sikre optimal træning.
De grundlæggende elementer i spillet fra grundlinjen, forhånd og baghånd, samt de grundlæggende elementer i servicen, spillets regler og især udvekslinger i slutningen af hver session med en servegrundlag.

For ORANGE / ORANGE + niveauerne
Sessionerne vil blive organiseret i mikrocykler for at tage hensyn til hver enkelt spillers mål (baseline, volley, smash’ ).
Der vil blive arrangeret valgfrie workshops på de forskellige trin for at forbedre de tekniske/taktiske aspekter af hver enkelt spiller.
Ved slutningen af hver session vil der blive tilrettelagt point baseret på service, så hver spiller befinder sig i en grundlæggende tennissituation.

For VIOLET / VIOLET + niveauer
Instruktøren vil tilrettelægge dine sessioner i henhold til de mål, der er fastsat i en perfekt konsultation.
Der vil blive givet individuelle råd for at hjælpe hver enkelt spiller med at gøre fremskridt i henhold til instruktørens observationer.
Valgfrie workshops vil blive organiseret, så alle kan forbedre sig i henhold til de punkter, der skal forbedres.
Videoen vil være et vigtigt undervisningsredskab for udviklingen af hver enkelt spiller.
Der vil blive arrangeret tematiske kampe i hver session for at omsætte spillets indhold i praksis.
Instruktøren vil insistere på taktikken i spillet i forhold til teknikken i hvert enkelt slag for at hjælpe hver enkelt spiller med at udvikle sig.

For alle niveauer
Vi vil stille udstyr til rådighed i overensstemmelse med dit niveau, lette bolde kan bruges til begyndere med felter, hvis dimensioner vil blive tilpasset.
Instruktørerne vil tilrettelægge sessionerne i overensstemmelse med dine forventninger, de opstillede mål og frem for alt i overensstemmelse med dine ønsker, så du kan udvikle dig hurtigt og selvstændigt.
Der vil blive afholdt en turnering i løbet af ugen (efter aftale med hver enkelt deltager), så du kan sætte dig i mesterskabernes sted, og for konkurrencedeltagernes vedkommende kan du møde spillere på dit niveau.
Afhængigt af stedet vil underviserteamet arrangere workshops, så du også kan få råd fra andre trænere og spille med andre spillere.
Fornøjelsen ved spillet vil altid blive sat på plads af undervisningsholdet, hvor udvekslinger vil være privilegerede for at få dig til at øve dig sikkert i overensstemmelse med dit niveau af træning.
Videoen og topos efter hver session kan sættes på plads for at visualisere dit niveau i direkte relation med trænerne.
Vi inviterer dig og træner dig til at være årvågen i en gruppe og være opmærksom på dem omkring dig for at vække dine sanser til en kollektiv praksis rig på fremskridt i glæden ved spillet.

I fuld tennis eller i tennis “spiller” du hver dag, hvis vejret tillader det, om morgenen og/eller om eftermiddagen, med det formål at bevare din styrke og motivation hele ugen igennem takket være velplacerede “pauser” i løbet af sessionerne, så du kan få den nødvendige feedback på din daglige praksis.

Ved kursets afslutning vil du normalt være i stand til at foretage udvekslinger for begyndere og for stærkere udøvere, og du vil have gjort fremskridt i forhold til de mål, der blev sat i begyndelsen af kurset.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vi stiller racket til rådighed, men du kan medbringe dit eget udstyr.
Medbring passende sportssko (undgå joggingsko).

Undervisningen foregår på 15 baner, hvoraf de 5 er overdækkede og ligger i udkanten af skoven (greenset, kunstgræs).
Der stilles sportsudstyr til rådighed.

Forplejning

Forplejningen er organiseret i form af en buffet.
Der er et bredt udvalg af forretter. Til hovedretten er der altid et valg af kød eller fisk med forskellige tilbehør. Ostefad. Forskellige desserter, herunder frugt, yoghurt, is osv.

Inkluderet med rejsen

Forplejning, kun ved frokosttid
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

På jagt efter ydeevne