Ankomst og afrejse

Dag 1: Reception på UCPA-området i Peniche lørdag fra kl. 16.00.
Præsentationsmøde lørdag kl. 18.00.

Du rejser med UCPA: flyvetider vil blive oplyst et par uger før afrejse, og en shuttlebus vil vente på dig i lufthavnen for at køre dig til stedet. Hvis du beslutter dig for at medbringe dit board, er det for din egen regning, at det koster ekstra. Om nødvendigt vil du have mulighed for at leje dit surfbræt på stedet.

D8 : Opholdet slutter lørdag kl. 11.00.

Du rejser med UCPA: Transporten til lufthavnen venter på dig! Flyplanen vil blive kendt et par uger før afrejse.

Dag for dag program

Hver dag (5 dage) kan du tage til stedet med instruktøren og gruppen. På stedet er du fri til at surfe og/eller hvile dig. Du har 10 sessioner af 2 timer hver til at nyde bølgerne. Sessionerne finder sted i løbet af de lektioner, som resten af gruppen får på samme spot.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en sportstaske eller en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene, sko til at gå på strandene (kondisko, sandaler, klipklappere), dit strandudstyr og en vandflaske, hvis du har en (ellers er en plastikflaske med mineralvand nok).

Nyttige oplysninger:
Sportssko som tennissko, til at gå, spille volleyball osv.

For din komfort
En lille førstehjælpskasse til skader, personlig medicin og rejsemedicin, en trøje og en vindjakke til nogle køligere aftener.

Pas på solen! Medbring mindst en langærmet T-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttende creme til ansigtet og læberne og glem ikke badetøjet.

Der stilles ikke teknisk udstyr til rådighed. Du har mulighed for at leje udstyr (mod ekstra gebyr) eller medbringe dit eget. Hvis du rejser med UCPA, dækker UCPA ikke de ekstra omkostninger til transport af dit udstyr.

Forplejning

Morgenmad i Surfhouse
Frokost, picnic på stedet
Aftensmad i Surfhouse eller afgang til en lokal restaurant afhængigt af dagen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 7 nætter
Sengelinned og håndklæder
Fuld pension.
Transport til stederne
I rejser med UCPA, transporten mellem lufthavnen og centret.

Teknisk niveau

Surfing på de smukkeste europæiske bølger.