Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), logi (om morgenen har du et sikkert sted til rådighed til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass er til rådighed fra den første dag i træningssessionen.

For den første dag, praktiser efter eget ønske selvstændigt, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, pisteoplysninger.

Råd fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen, i løbet af velkomsttiden og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig al den information, du har brug for om UCPA, livet i sportsbyen, de superviserede sessioner, der starter fra den følgende dag: gruppedannelse, mødetidsplaner, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig portkoden. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden ledelse, returnering af udstyr lørdag før kl. 12. Din værelse skal være ledigt senest kl. 13. Afrejse fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag til fredag, omkring 23 timers vejledning i form af hele dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i dedikerede “hors-sac”-lokaler indenfor skidområderne, aktivitetsstart omkring kl. 9, kursets slutning omkring kl. 16.

Mandag – Tour-domænet
Kontrol af deltagerne på piste og skiområdets kanter. Sensibilisering af gruppen til grundlæggende regler for off-piste-kørsel, sikkerhedsuddannelse, briefing om DVA-søgning.
Off-piste-kørsel ifølge instruktørens ekspertise. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og sensibilisering til problemer med off-piste-bevægelse for gradvist at strukturere gruppen for øget sikkerhed og bedre ridekomfort i løbet af ugen.

Tirsdag – Grands Montets, Tour/Balme, Brévent eller Flégère Domæner
Vidensoverførsel om læsning af sne og terræn, valg af ruter, og fortsættelse af søgning efter laviner. Udførelse af tæt vedliggende off-piste og gradvist mere omfangsrige i kombination med tekniske sessioner: individuel forbedring, fremrykningshastighed, skiløb i skoven, stejle skråninger, hop

Onsdag – Studiefri dag
Efter dit eget valg, hvile, snowboarding på egen hånd, besøg i Chamonix, besøg Aiguille du Midi. (Undtagelsesvist hvis vejrforholdene er vanskelige kan det bruges som en joker dag under beslutning af aktivitetsleder)

Torsdag og fredag – Grands Montets, Tour, Brévent / Flégère eller Plan de l’Aiguille Domæner (hvis gruppens niveau eller sneforholdene tillader det)
Udførelse af større ruter afhængigt af gruppens tekniske niveau og nuværende forhold. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (kørsel i skoven, stejlere skråning) og opdagelse af bjergmiljøet (valg afhængigt af sne transformation, hældning orienteringer).

Afviklingen af dette program er angivet som en vejledning.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, afhængigt af deltagernes form.

Sørg for at verificere det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecejakker
1 par varme strømpebukser
1 god par skihandsker eller vinterluffer
1 ski hue
1 par solbriller der filtrerer U.V
1 skimaske
1 høj beskyttelse solcreme, 1 stift til læberne

Husk at beskytte dig både mod den kolde og varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din picnickurv, en vandflaske (eller flaskevand, eller termos).

For off-piste kurser, forbered en pose på 20 til 30 liter til bæring af skovlen, sonden, skis eller snowboard.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Forberede en hængelås til at låse dit skab og en anden for at sikre dit udstyr.

Sne, skrog- og støvlebindinger, sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovl, sonde.
Af sikkerhedshensyn medfølger der ikke batterier, du skal selv sætte nye batterier i din lavinesender – kan købes på stedet.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af instruktøren.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokostpakkerne madpakker.
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

En utrolig diversitet for at nyde de smukkeste off-piste.