Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (fra 8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du et sikkert sted til rådighed til at lade din bagage), til rådighedstillelse af udstyr og dit ski-pas gældende fra den første dag i kurset.

Praksis efter eget ønske, vores hold giver dig alle oplysningerne for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, informationer om pisterne.
Rådet fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Kl. 18 giver UCPA-teamet dig en aftale for at præsentere dit ophold: UCPA -ånd, gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du regner med at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) for at vi kan give dig dørkoden. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være frigivet senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag. En gruppe dannet på baggrund af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftende tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste stier i stationen……. alt sammen med maximal deling og glæde.

Den halve dag ikke overvåget, er du fri til at ride med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil mellem to sessioner med intens glidning…
Teknisk Niveau – Initieret

Du har allerede afsluttet 1 til 3 uger med glidning. Du kontrollerer din hastighed på lette pister. Du kombinerer sving på blide skråninger og du har kontrol over derapperende “døde blade” på stejlere pister. Denne uge vil din instruktør give dig alle rådene for at være komfortabel på alle de blå pister og nogle røde pister med moderat hastighed. Du arbejder derfor med dit engagement i pisten, din stabilitet på lange shusser (undgå kanter fejl), og at mestre dit snowboard til at integrere i en fremtidig uge i ridegruppen “Mastery”

Teknisk Niveau – Mestring

Du har opnået et “Mestring” niveau, fordi du klarer dig på de blå pister og på de røde med moderat hastighed. Du mestrer ikke perfekt de lange shusser. Denne uge udvikler din instruktør din evne til at glide med lethed på alle pister, og især på direkte spor for at mestre shusser (undgå kanter fejl) og lange flats (undgå tab af hastighed og derfor gå). Du vil også begynde lidt på switch (glider baglæns). Denne behagelighed med disse essentielle teknikker vil tillade dig, i gruppen “Bekræftet” for dine fremtidige uger med snowboarding.

Teknisk Niveau – Bekræftet

Du har opnået et “Bekræftet” niveau, fordi du klarer dig med lethed på alle pister, og du mestrer de lange flats og kryds, der giver dig adgang til overalt på hele skiområdet. Målet for din uge vil være at være komfortabel nu på alle slags sne og pister (selvom du skal fortsætte glidende for at gøre denne komfort flydende), herunder røre ved “pulveret” og måske freestyle for at skifte til en næste ferieug med niveau “Ekspert” og måske en udendørs ophold.

Teknisk Niveau – Ekspert

Du er ekspert, for din erfaring gør det muligt for dig at tilpasse din teknik afhængig af terrænet. Du ved at ride under alle sneforhold og over hele området. Denne uge kan du nyde det med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret og terrænet, vil du opdage en dejlig off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det, når du står på snowboard, at du bærer en hjelm samt håndled- og knæbeskyttere.

For at glide
1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par termo-tights, 1 par gode handsker eller vanter (vælg foretrukket snowboard handsker eller vanter, som er mere rummelige og vandtætte end almindelige skihandsker), 1 ski hue eller 1 hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttelse solcreme, 1 læbepomade.

Overvej at medbringe en lille lås til at låse dit skab eller til at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af frokost på pisterne.

Tag dit eget håndklæder med (sengelinned leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboard og støvler, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Amatører af snowboard, oplev jeres lykkelige vinter i Tignes.