Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Første session søndag eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen. Efter sessionen præsenteres programmet af din instruktør.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om livet i sportsbyen, mødetider, ugens højdepunkter osv.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelserne forlades kl. 9.00, og der vil være brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter den sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession.

Du har aldrig stået på snowboard før, så dette er en god mulighed for at starte. I løbet af disse 4 dage vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb at kende. På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bliver mere og mere involveret i pisten. De grundlæggende tekniske bevægelser som bremsning og drejning bliver behersket hurtigt nok til, at du hurtigt vil kunne få maksimal glæde af træningen. Så … god fornøjelse med din løbetur!

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.

Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretrækker vanter eller snowboardhandsker, som er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Snowboard, støvler og hjelm, hvis det ønskes.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Specifikt snowboardudstyr til “begyndere”
5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Nybegynder, lær at snowboarde på 4 dage i Saint-Lary-Soulan i Pyrenæerne