Ankomst og afrejse

Velkommen lørdag på ryttergården “Le Relais de Palhères” i Rocles mellem kl. 17 og 19.
Nat i et fælles værelse på kroen Le Relais de Palhères.

Sidste morgenmad med gruppen, sidste klapning af hestene.
Afslutning af kurset. Mulighed for at tage af sted fredag aften eller efter morgenmaden lørdag.

Dag for dag program

Dag 2: Start af vandreturen mod Chasserades, gennem Mercoire-skoven, Sources de l’Allier på toppen af Moure de la Gardille, og til sidst begynder vi nedturen til Hôtel des Sources, hvor vi vil nyde et godt måltid.
Soveværelse og værelser til deling, måltid i restauranten.

Dag 3: Vi kører til Mirandols-viadukten og bestiger derefter Goulet-bjerget med en betagende udsigt over Plateau du Roy, galopperende spor og duften af fyrretræer og lyng.
Nedkørslen til landsbyen Le Bleymard byder på en panoramaudsigt over Lozère-bjergkæden. Herefter venter en god stigning på vores ryttere for at nå frem til plateauet på Mont Lozère, hvor vi gør holdt på Hôtel Le Refuge.
Sovesal og værelser til deling, måltider i restauranten.

D4 : Vi rider langs Pic de Finiels i 1700 meters højde og kører gennem mytiske landsbyer. Salarial, hospitalet, Mas Camargue. Vi passerer ved foden af Sources du Tarn, som vi krydser ved Bois du Commandeur på Pont du Tarn (romerske levn). Aubaret-gården er endnu en kuriositet.
Vi ankommer til Saint Maurice de Ventalon, lige ved siden af Draille du Languedoc (fårene går på græsning).
Sovesal og værelser til deling, måltider på table d’hôtes.

Dag 5: Vi tager Bouges-stien med den storslåede udsigt over Ventalon og krydser Bouges-passet og Sapet-passet. Derefter går vi ned til landsbyen Vernedes.
Nat på et refugium i Chabrières, table d’hôte-måltid.

D6 : Retning mod Les Bondons, derefter La Fage, Etang de Barrandon, Serre des Contrasts med Croix de Maitre Vidal. Derefter nedkørsel til Bagnols les Bains via Col de la Loubière.
Soveværelse og værelser til deling, måltid på hotellets restaurant.

D7 : Vi forlader Lot-dalen ikke langt fra dens udspring ved den lille landsby Cubières på sydsiden af Goulet-bjerget. Vi klatrer ad stien Bois des Combes du Crouzet, landsbyen Larzalier, og vi ankommer til Causse de Montbel, vi vandrer ikke langt fra Châteauneuf de randon, hvor Sieur Dugesclun hviler i fred, og vender til sidst tilbage til relæet i Palhères. Nat i et fælles værelse og måltid på kroen.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Transport af dine personlige ejendele i tasker, der stilles til rådighed af centret.

I 5 dage vil du bære dine personlige ejendele (tøj) i de sadeltasker, som centret stiller til rådighed, og som din hest bærer. Der vil ikke være nogen vogn, der følger dig. Det er en tilbagevenden til det grundlæggende i ridning “naturen i frihed”.
Medbring venligst to stykker bagage: en stor taske til alle dine ejendele, som bliver i baselejren, og en lille taske, hvor du kan efterlade nogle ting, hvis du har brug for at blive forsynet igen.

Råd om personlige ejendele: Trekket foregår i bjergene i en gennemsnitlig højde på 1000 m. Medbring let og varmt tøj, der er behageligt at ride i. Glem ikke en regnjakke og overtræksbukser, ingen poncho, solbeskyttelse, vandflaske, tørklæde, et lille personligt apotek, et mikrofiberhåndklæde, toiletartikler i små pakker, et par behagelige vandresko til ridning, mini chaps, ridebukser, sprayflaske, lommelygte, vådservietter.
Til at sove skal du medbringe et lagen og en kompakt sovepose med en temperatur på mindst 5 °C.

SÆRLIG COVID-19.
Hver deltager skal medbringe
en sovepose med en komforttemperatur på mindst 15°.
Et pudebetræk
Et par lette sandaler som Crocs
En maske, et tilstrækkeligt antal masker (mindst 2 pr. dag). Det er obligatorisk at bære maske under transport, på visse overnatningssteder, på steder med stor trafik osv,
Sæbe og hydroalkoholisk gel,
små affaldssække (5 liter)
Og for at kunne tage kolde måltider på en miljøvenlig måde, bedes du medbringe let bestik og en 0,7 eller 1 liter “Tupperware”-beholder.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.
Typisk indhold:
personlig medicin, hvis du er udsat for særlige problemer (allergier osv.)
forebyggelse og behandling af vabler
elasto
rengøringsmidler til små sår
solbeskyttelse til hud og læber
noget til at afhjælpe tarmproblemer
noget til at lindre hovedpine og smerter
noget til at lindre insektbid

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk at medbringe din egen medicinkasse, så små beholdere og det nødvendige minimum.

Sadelmageri, saddeltasker og udstyr til pleje.

Forplejning

Varme måltider hver aften, enten på stedet eller i bivuak.
Kolde måltider til frokost, der bæres i sadeltaskerne på hesteryg.
Varm morgenmad hver dag.

Inkluderet med rejsen

Prisen omfatter
Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Cévennerne på hesteryg, den ideelle måde at opleve denne vilde natur på!