Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen. Første dyk kl. 14.00. Mulighed for at spise frokost i sportsbyen.

Kurset slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

D1 til D5: Ud over at opdage undervandsfaunaen og -floraen vil du forbedre din balance, stabilisering, ventilation og fremdrift. Du vil føle dig meget mere komfortabel og øge din dykkerfornemmelse.

Det første dyk ved din ankomst vil være en lejlighed til at vurdere dine færdigheder og definere individuelle områder, hvor du kan gøre fremskridt.
Dette første dyk vil blive foretaget fra kysten, så du ikke har de tidsmæssige begrænsninger, der er forbundet med afgang og hjemkomst med båd. Dette giver dig tid til at lære din instruktør og din gruppe at kende.
Hvis du ikke har dykket i et stykke tid og har glemt, hvordan du forbereder dit udstyr, er det ikke noget problem, vi har masser af tid til at forklare det for dig igen.
For mere erfarne dykkere vil det første dyk fokusere på genjustering og sensationsøgning, hvilket vil gøre det muligt for dig at foretage indfald ud over 20m i løbet af ugen. De steder, vi dykker i løbet af ugen, er velegnede til alle niveauer.

Fra det andet dyk vil du tage med båd for at opdage et første sted på den blå kyst, og du vil kunne drage fordel af de første korrektioner, som din instruktør giver dig.

Hvis vejret tillader det, vil du de følgende dage tage af sted om morgenen til mere fjerntliggende steder. Oplev steder som Planier-øen, Chaouen, Pharillons eller Frioul-øerne.

Om eftermiddagen vil du se steder, der ligger tættere på den blå kyst, da disse steder ofte er beskyttet mod eftermiddagens termiske vind.

Du vil opdage en meget rig fauna og flora, og du vil også udvikle dine observationsevner.
Du kan bl.a. se følgende ting på pladserne: Zombier, kongerål, muræner, dentex osv.
På den blå kyst er der mange røde koraller, især omkring øen Elevine.

Forbedringen af dine fornemmelser vil gøre det muligt for dig at få det bedste ud af dine dyk.
Der vil blive givet teknisk rådgivning under kurset, især hvis du planlægger at opgradere til et højere niveau på et senere kursus.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller ændret i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Reglerne kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller træning (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompression.
Husk at medbringe dit eget instrument. Det er muligt at leje et på stedet (3 euro pr. dag).

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

8 dyk med instruktør
Frokost catering
Specifikt udstyr undtagen dykkercomputeren
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Forbedre din dykkeroplevelse på den blå kyst