Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8. Oxygeneringsvandring kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 15. Åbningsmøde for opholdet kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for ankomst dagen før, bedes du møde op på sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få indgangsdørens kode, en kuvert vil vente på dig i receptionen.

Opholdets afslutning lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Formiddag, uddeling af udstyr, justering af VTT og vurdering af niveauer på Bike Park i Serre Chevalier. Om eftermiddagen, fortsat på Bike Park i Serre Chevalier, halvdags teknik på forskellige områder, bremsning, balance og styring.

Tirsdag – Bike Park i Puy-Saint-Vincent, beliggende ved starten af Puy-Saint-Vincent 1400, i skyggen af lærketræ skove, grønne, blå og røde baner er perfekt tilpasset til alle niveauer: progressive sænkede sving og progressive skråninger til opvarmning, nogle træ moduler før du angriber hvælvede sving og mere tekniske nåle, borde for at sende hop (eller ikke) og nogle brud på skråning.

Onsdag formiddag, en velfortjent halvdags hvile. Om eftermiddagen, Bike Park i Serre Chevalier i Villeneuve og Serre Ratier området.

Torsdag – Bike Park i Bardonecchia, beliggende på den anden side af den italienske grænse, udstyret med mange moduler og varierede baner, der er særligt godt vedligeholdt.

Fredag – Bike Park i Serre Chevalier i området Mônetier-les-bains, med rides på enduro banestilede stier for at variere fornøjelserne.

Check venligst det krævede niveau for opholdet. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke systematisk tilbyde dig et andet program.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan være underlagt ændringer eller justeringer, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller den aktuelle vejrsituation. I sådanne tilfælde, er kun UCPA ledere bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til de tekniske og fysiske niveauer af deltagerne.

Påkrævet udstyr

Tøj til mountainbiking:
– Sportssko med flade såler
– Baggy-type shorts
– Langærmet trøje
– Handsker med lange fingre
– Mountainbike maske (eller skimaske)
– Let fleece
– Vindtæt jakke
– Drikkedunk eller vandpose
– Lille taske (solcreme, læbepomade, plaster)

Typisk indhold:
– Personlige lægemidler, hvis du er tilbøjelig til specifikke lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rengøre små sår: fugtede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og ømhed.

Spørg din læge og apotekspersonale om råd.

Udlån af teknisk udstyr :
– MOUNTAINBIKE
– Beskyttelsesjakke
– Knæbeskyttere
– hjelm

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
5 dages mountainbiking

Teknisk niveau

Opdag de smukkeste cykelparker i syd