Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr og dit skipas.

Fra søndag eftermiddag giver vores team dig praktisk hjælp til at få alle de oplysninger, du har brug for, så du får en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag morgen begynder du din træning i skøjteløb: gennemgang af de forskellige trin, tekniske råd, videoanalyse, konditionsøvelser. Om eftermiddagen kan du stå på ski eller snowboard (efter eget valg) på egen hånd og udforske Domaine.
Tirsdag, morgen, ski eller snowboard (efter eget valg) på egen hånd.
Om eftermiddagen vil du deltage i din biathlonskydning på 10 m: sikkerhedsregler, teknikker til biathlonskydning på maven og stående biathlonskydning, kombination af ski og skydning.

Onsdag formiddag, Biathlon-session med 50m skydning: sikkerhedsregler, overførsel af viden fra 10m skydning, 10m liggende kamp, biathlon-skibeskydning tilbage. Om eftermiddagen: skiløb eller snowboarding (efter eget valg) på egen hånd.

Torsdag, heldagsudflugt, skiløb eller snowboarding (efter eget valg) på egen hånd.

Fredag, Biathlon-dag med justering af geværet, indlæring af “klik”, analyse af vindens indvirkning, biathlon-skibriffel på ryggen liggende/stående. Om eftermiddagen vil du opleve biathlon i konkurrence, vi foreslår en Challenge i officielt løbsformat … bare for at “varme op” lidt.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller ændret i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Teknisk tøj til biathlon
Til glidning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovere eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par solbriller med UV-filter (niveau 3), 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbepomade

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Alt teknisk udstyr til biathlon og alpint skiløb eller snowboarding (efter eget valg, som skal meddeles teamet ved ankomsten til stedet).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Contamines-skipas indtil kursets afslutning
Snesko-, ski eller snowboardudstyr
5 biathlon-sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Oplev biathlon, mens du nyder din bjerguge på egen hånd.