Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30 til 12.00
Morgenmad (fra 8.30 til 9.30), indkvartering (tilgængelig om morgenen), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.
Du bedes ankomme om morgenen for at modtage dit udstyr og skipas i de bedste betingelser. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12.00, bedes du kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon).

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12.00 for at kunne nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17.00 og 19.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Aflevering af værelserne inden kl. 9.00.
Kurset afsluttes kl. 18.00 efter en sidste dag på ski og tilbagelevering af udstyret senest kl. 17.30. Der vil være et bagagerum til rådighed på den sidste dag. Mulighed for at tage et brusebad.

Dag for dag program

Velkommen til 3 magiske dage i Flaine, i hjertet af Domaine du Grand Massif og dets 250 km pister. I løbet af disse 3 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og sneområder: fra den engagerede skiløb i Flaine, vil du passere gennem skovene Morillon og Samoens eller du vil køre ned ad den meget lange blå Cascade-piste, som forlader Flaine og når Sixt Fer à Cheval, en storslået tur! Efter skiløbet byder Flaine på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en eller to hængelåse til at låse din garderobe eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Flaine Grand Massif-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 3 dage

Teknisk niveau

Tre dage med ubegrænset skiløb i hjertet af Grand Massif