Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 9.30), indkvartering (fra kl. 18, bagageopbevaring og bruser er til rådighed), uddeling af udstyr og dit ski-pas, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

Til info er vores reception lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.

Praktiser efter eget ønske, vores teams giver dig alle oplysninger for at starte dit ophold i sneen på bedste vis: sikkerhedsråd, vejroplysninger, sneforhold, pisteoplysninger.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” valgmuligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig kode til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middag serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelser kl. 9, brusebade og bagageopbevaring vil være til rådighed for dig.
Efter en sidste dag på løbeskøjter, skal udstyr returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Velkommen til 2 magiske dage i Paradiskis skiresort. I løbet af disse 2 dage venter et maksimum af valg af pister og glidende områder på dig. Og så, afhængigt af dit niveau, kan du vælge blandt de forskellige stationer på resortet: de mytiske Arcs-pister, eller de mere bevarede skråninger og stationer fra Peisey til Villaroger. Du er hurtigt på spotsene fra sportslandsbyen, der ligger på pisterne i hjertet af skiresortet. Efter ski, tilbyder Arcs-stationen et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at du kan nyde din weekend fuldt ud.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed under snowboarding anbefales det at udstyre sig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For at glide
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 sweater eller fleecetrøjer, 1 varmt strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skibriller, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Husk en hængelås for at lukke dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Ski- eller snowboardudstyr til 2 dage

Teknisk niveau

Weekend formel: for et behov for bjerge på begrænset tid.