Ankomst og afrejse

Mødested søndag eftermiddag ved sportsbyen kl. 17.30.
Velkommen, installation. Velkomstdrink og, inden middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen er der fri tur i landsbyen eller i bil på Grand Canyons højderyg.
Opholdets afslutning og afgang med UCPA-bussen kl. 10.00 til Aix-en-Provence TGV-station om morgenen med ankomst kl. 12.30.
Mulighed for personer med bil for at benytte sig af Sainte-Croix-søen (kano, vandcykelbåd).

Dag for dag program

Mandag – Du starter din yoga-trekkingferie med en første opvarmningsvandring for at opleve Barbin-bjerget. Dette er en meget behagelig vandretur midt i statsskoven Gorges du Verdon. Du vil opdage hundrede år gamle ege- og bøgetræer samt andre arter af vegetation, før du får udsigt over kløfterne og landsbyen La Palud sur Verdon. 5 timers vandring. 600 m positiv højdeforskel.

Tirsdag – Rougon og Point Sublime. Landsbyen Rougon ligger ved foden af resterne af sit middelalderslot, der ligger på en klippefremspring med udsigt over Verdon-slugterne. Gå en tur gennem denne provencalske landsby, se dens rådhus og klokketårn og de sidste rester af gasbelysning. Om eftermiddagen får du din første yogasession. 3 timers vandring. 400 m positiv højdeforskel.

Onsdag – Afhængigt af sæsonen
Forår – Sommer – Efterår Elektrisk understøttet cykeltur. Du kører på en elektrisk cykel på den uundgåelige Route des Crêtes, en 23 km lang rundstrækning med mange udsigtspunkter med udsigt over Verdon.
ELLER
Vinter – snesko. I tager af sted på en rute, der går rundt om belvederes, med panoramaudsigt over Verdon. Hjemturen foregår på en smuk altansti med udsigt over kløfterne og landsbyen. 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel. Sidst på dagen kan du opleve spaen i Les Salles sur Verdon og nyde adgang til sauna og hammam.

Torsdag – Moustiers. I tager af sted for at besøge Moustiers (opført som en af de smukkeste landsbyer i Frankrig) via en luftvej over hustagene og klatrer derefter op ad en dyb, smal kløft til den storslåede romerske vej. Denne vej fører dig tilbage til dit udgangspunkt ad en dristig snoet vej over søen, hvorefter du går ned til Sainte-Croix-søen. Om eftermiddagen fokuserer du igen på dit velvære med en yogasession.
2 til 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel.

Fredag – Chateauneuf les Moustiers. På programmet foreslår din guide en vandretur til den forladte landsby Châteauneuf-les-Moustiers, et ideelt stop for en panoramisk picnic på Montdenier-massivet, på Verdons højder og i Mourres-sektoren. Châteauneuf-les-Moustiers blev forladt i begyndelsen af det 20. århundrede. De tilbageværende rester er imponerende i størrelse og antal. Dette stop efterfølges af en yogasession på terrassen i Châteauneuf les Moustiers. 2 til 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring vandrestave, hvis du har dem.
Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt og sweatshirt, shorts, badetøj, håndklæde, lette lærredsbukser, trøje eller polarlund, sokker, lette sko eller sandaler, vindjakke (K-Way-typen), regnkappe, vandflaske eller plastikflaske, kniv, lille lommelygte, stor plastikpose, toiletartikler og et lille apotek, lommepenge.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du lider af særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: bandager af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.

Spørg din læge og apoteker til råds.

Vandresko, medium bjergsko *, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved middagstid vil I have en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
5 dage med aktiviteter, der blander 10 vandre- og yogapassager

Teknisk niveau

Fitness og velvære i de storslåede omgivelser ved Verdon.