Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30-10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikret sted til at opbevare din bagage), udstyr og dit ski-pass “Grand Massif”, gyldigt fra den første dag på kurset, er til rådighed.

Den første eftermiddag er til at tilbringe som det passer dig. Vore teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at få en god start på dit sneferie: sikkerhedstips, vejrnyheder, sneforhold, piste informationer.

Vores råd til dig fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at glide ned af bakkerne.

Om aftenen giver UCPA personale dig alle de oplysninger, du har brug for om de planlagte sessioner, der starter næste dag: dannelse af grupper, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (via e-mail eller telefon) for at få indgangskoden. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse på. Aftensmaden serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelserne kl. 9, brusebad og bagageopbevaring vil være til jeres rådighed.
Efter en sidste skidag, returnering af udstyr senest kl. 17:30 og afslutning af opholdet kl. 18.

Dag for dag program

3 sessioner fra mandag til torsdag.
Grupper dannes på baggrund af jeres affiniteter, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med skift mellem tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister i skisportsstedet, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede afsluttet 1 til 3 ugers skiløb. Du går ned grønne bakker og nogle blå med tillid. Du styrer din hastighed og dine ruter. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for at være tryg på alle blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din engagement i sporet, du bliver komfortabel på det glatte sne og du tester dig selv på mere bumpede sne og pister for at integrere i en kommende uges ski gruppe “Mestring”

Teknisk niveau – Mester

Du har erhvervet et “Mestring” niveau, da du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine ruter på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når sporet er bumpet, i hård sne eller i puddersne, er du mindre komfortabel… og det er det, du skal udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge sig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bumpede), men også nogle velpræparerede sorte fra skiområdet. Denne behagelighed på denne type piste vil gøre at du kommer med i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiløbsuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har erhvervet et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være at være komfortabel på alt sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusiv at røre ved “puddersne” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og muligvis til en off-piste ferie.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert, fordi du, uanset terræn og sne, nemt og sikkert udfører alle typer sving (slalom og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumser, sne af forskellige kvaliteter (dyb, traffikeret, krøllet, frossen,…).
Denne uge, har det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret og terrænet, vil gøre dig fortrolig med en smuk off-piste og de smukkeste løb og pletter i hele skisportsstedet.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 sweatere eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller luffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V lys, 1 skibrille, 1 høj beskyttelse solcreme, 1 læbepomade.

Forbered en eller to hængelåse for at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af et måltid på pisterne.

Medbring dit eget toiletartikler (lagner leveret af UCPA).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Nyd en snowboardtur med venner på den smukke station i Flaine.