Ankomst og afrejse

Dag 1:
Mulighed “ankomst dagen før”: Velkommen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Ellers, velkommen søndag mellem kl. 10 og 12.
I tilfælde af senere ankomst, beder vi kunderne om at give sportslandsbyen besked.

Dag 7:
Forberedelse af bagage og oprydning af værelser.
Frokost.
Opholdet slutter lørdag mellem kl. 10 og 13.

Kontakt venligst sportsbyen direkte for eventuelle uforudsete omstændigheder.

Programmets forløb gives kun vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller det aktuelle vejr. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Mandag – Møde med dine surf og skate instruktører, der vil følge din fremskridt hele ugen igennem. På denne første dag, uanset disciplin, vil du lære eller gennemgå dine grundlæggende færdigheder, samt sikkerhedsregler. En lektion om morgenen og en anden om eftermiddagen. Resten af tiden, vil dine instruktører foreslå aktiviteter for dig, såsom beachvolley, beach soccer, ultimate, store spil, svømning… Aftenen afsluttes med solnedgang for uforglemmelige minder.

Tirsdag – Fremad for den anden surf session. Du fortsætter din læring, med individualiseret vejledning fra din instruktør, på en tilgængelig og naturlig strand. Eksperter i byens glideaktiviteter tager derefter over for en anden skate lektion. Om aftenen byder dine instruktører på hyggelige øjeblikke og deling på lejren, eller på stranden.

Onsdag – Lidt blødere dag. Om morgenen, ingen overvåget sport, for at give din krop tid til at komme sig og tillade dig at nyde badebyen og dens berømte marked. Herefter går vi tilbage til banen for at fortsætte med at forbedre dig med en ny skateboard session. Om aftenen venter der en aften fyldt med sjov og latter, tilberedt af vores animationshold.

Torsdag – To lektioner med dine instruktører, om morgenen og om eftermiddagen. I surf og skate kan torsdagens session give dig mulighed for at personalisere dine valg af boards eller baner lidt mere på råd fra dine partnere og instruktørteamet. Om aftenen er der grill før det store spil, der organiseres af instruktørerne.

Fredag – Vi nyder denne sidste dag. Sidste surf lektion og gennemgang af ugen med dine instruktører. Derefter bliver det tid til at holde din sidste aften med dine venner.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPAs ledelsespersonale berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltageres tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt:
Overnatning sker i telt, husk at medbringe en sovepose (dyne) og en lommelygte (foretræk dynamolygter: en miljøbevidst handling for at hjælpe UCPA med at reducere dets økologiske fodspor). Vi beder jer om at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 90 samt et pudebetræk.

Nødvendigt:
2 varme sweaters, 1 K-way, 1 joggingtøj, 1 lærredsbukser, shorts eller bermudas, sweatshirts, t-shirts, skiftetøj fortrinsvis mærket med familiens navn, 2 par varme sokker, 1 pyjamas eller natkjole, 1 kasket eller solhat, 1 par sneakers, 1 par flip-flops, solbriller med UV-beskyttelse (med snor), 1 solcreme med høj beskyttelse, en læbepomade, 2 badehåndklæder, 1 komplet toilettaske, 1 håndklæde, 1 vaskeklud, 1 badedragt, 1 lille rygsæk, 1 vandflaske (eller plastflaske).

Vi gør opmærksom på, at det er svært at sikre værdigenstande i fællesskab. Vi påtager os ikke ansvar for tab, tyveri eller beskadigelse af værdigenstande.

Der er planlagt vaskeservice for ophold på 14 dage (forvent 3 til 5 euro).

Lommepenge: 30 euro om ugen er tilstrækkeligt.

Vi vil gerne påminde jer om, at indførsel af alkohol eller ulovlige stoffer kan resultere i øjeblikkelig bortvisning af jeres barn.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteterne er til rådighed.

Forplejning

Vores varme og venlige cateringteam venter på dit barn i helt nyrenoverede lokaler.
Morgenmad, frokost og aftensmad leveres af vores kokke, som byder dig velkommen med en all-you-can-eat-buffet.
Tidspunkter, kostbehov og mængder er tilpasset rytmen i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til enhver smag (inklusive særlige diæter).
Helpension, buffet, selvbetjening.

Ved hver service
Kolde buffeter med rå grøntsager, blandede salater osv.
Varme buffeter: fisk, kød, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, kokkens forslag (kager osv.)

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
4 sessioner med freestyle skateboard eller løbehjul
4 surfing-sessioner
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

Ideel til at blive bedre til skateboard og begynde på surfing