Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr.

I løbet af dagen kan du besøge den gamle bydel La Salle les Alpes eller Du Bez efter eget ønske.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at I ankommer inden kl. 13.00 for at nyde jeres første feriedag!

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: sammensætning af grupper, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag morgen vil du tage på en vandretur på stedet med træning i brugen af sikkerhedsudstyr. Om eftermiddagen tager du på en opdagelsesvandring i Serre Chevalier-dalen langs Guisane-floden.

Tirsdag tager du på en dagstur til Clarée-dalen. Fra Névache kan du vælge mellem flere ruter, hvor du kan opleve det gennemsigtige vand, de maleriske bjerghytter og de vilde dale, alt sammen i postkortlignende omgivelser. Højdeforskel på mellem +350m og +600m afhængigt af ruten

Onsdag tidligt om eftermiddagen tager I til Grands bains de Monetier for at slappe af et øjeblik. Efter afslapningen tager I på en usædvanlig aften! Fra kl. 18.30 til 21.30 tager I på en natlig snesko-tur, hvor programmet omfatter en flugt til Lauzet-refugiet med en bærbar fondue eller en skovflugt i skoven nær Casset (Bois du Berger, Bois du Casset) med økologisk te eller varm vin alt efter humør og dyrespor.

Torsdag, dagsudflugt. Med udgangspunkt i Cervières, en typisk bjerglandsby ved porten til de italienske udkanter, er der mange vandremuligheder for at opleve snedækkede søer, fårefolde eller landsbyer med udsigt over Fonts de Cervières-dalen eller endda følge ulvens spor langs den pragtfulde slette Bourget. Højdeforskel mellem +300m og 700m afhængigt af ruten.

Fredag er der en dagstur til det mytiske Izoard-pas med en fantastisk sneskovandring. For at afslutte i skønhed foreslår vi, at du bestiger passet. I følger den snedækkede fyrreskov for at nå Napoleon-hjemmet og derefter for de mest modige passets top med en 360° udsigt over Queyras- og Cerces-massivene. Højdeforøgelse: +645 m

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Individuelt ikke-teknisk udstyr er ikke inkluderet, så husk vandflaske (eller plastikflaske) eller termokande, personlig førstehjælpskasse, lommekniv og lommepenge.

Kasket eller halstørklæde, hat og pandebånd, solbriller med UV-filter, tyndt åndbart undertrøje, T-shirt(s), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt Goretex-jakke, Goretex-bukser, strømpebukser eller træningsbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.

Solcreme og solcreme.

Kompromis mellem ski- og bjergbestigers udstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, vandtæt, isotermisk, let.
Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store.
Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen.
Volumen og vægt bør vejlede dig: sammensætning og bæreevne af tasken. Prioriter først og fremmest det praktiske aspekt.

Tag en lille hængelås med til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og bysko.

Snesko, sko og pinde, rygsæk (25 til 35 l).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
udstyr til snesko
Grupper på højst 8 personer
Rejse med minibus
9 sessioner, 23 timer med en guide
Én adgang til Monetier-badet

Teknisk niveau

I landet med snesko er Briançonnais kongen!