Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30, morgenmad fra kl. 8.30 til 10.00, indkvartering om formiddagen, derefter udlevering af dit klassiske “ski à écaille”-udstyr og dit Nordic Alp-pas. I løbet af dagen kan du besøge den gamle landsby La Salle les Alpes eller Du Bez efter eget ønske.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, tager vi imod dig mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Afhængigt af sneforholdene og klimaet vælger du sammen med din instruktør det mest passende sted til en halv dag i Serre Chevalier-dalen og dens forskellige afgange, eller til en hel dag i Clarée-dalen, Alberts, Cervières-dalen eller Puy Saint Vincent….

Mandag morgen vil du opleve nordisk skiløb med “scaled ski”-teknikken. Om eftermiddagen vil du sætte det, du har lært om formiddagen, i praksis og styrke din teknik.

Tirsdag tager du på en “sportslig” eskapade i Clarée-dalen.

Onsdag efter brunch er formiddagen til hvile eller selvstændig skiløb. Om eftermiddagen tager du på snesko ud i hjertet af Briançonnais-bjergene.

Torsdag er denne dag dedikeret til indføring i skøjteteknikken.

Fredag formiddag vil du styrke din skøjteteknik, og om eftermiddagen vil du gå en tur og vælge din foretrukne teknik (skøjter eller skøjteløb).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Udstyr til langrendsski
Langrendspas til langrendsski
Gruppestørrelse: højst 8 personer
Rejse med minibus
9 sessioner 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Et must for at opleve nordisk skiløb!