Ankomst og afrejse

Modtagelse i La Palud-sur-Verdon om mandagen til frokostbuffet eller på TGV-stationen i Aix-en-Provence TGV (kontakt os venligst for at bestille shuttlebus og få oplyst afgangstider).
Mulighed for at booke et dobbeltværelse med tillæg, der skal bestilles i sportsbyen.
Klatring med toptov og opdagelse af sikkerhedsteknikker.

Opholdet slutter fredag og afgang med UCPA-bussen til Aix en Provence TGV-station kl. 16.00. Ankomst til stationen kl. 18.30.

Dag for dag program

Hele dage med aktiviteter fra tirsdag til fredag – klatring om morgenen og luftdans om eftermiddagen.
En progressiv tilgang, der giver dig mulighed for at lære disciplinen trin for trin, dag for dag, i dit eget tempo.

Vi vil opdage de grundlæggende sikkerhedsteknikker i klatring og hvordan man bevæger sig langs en rute, bliver bevidst om betydningen af den anden her vil starte arbejdet i DUO, som vil fortsætte i dansen.

Vi vil arbejde med kroppens dansede forhold til et materiale eller en rumlig situation, du vil blive konfronteret med en ændring af opfattelsen af tyngdekraften, af omgivelserne og af den anden, som vil blive en støtte.

I klatring vil vi kun beskæftige os med moulinetten, og hvordan vi kan forbedre vores læsning og kropsorganisering for at komme videre. I løbet af kurset vil vi kunne afprøve forskellige apparater, reb, elastiske duo-tromler… i solo, duo eller gruppearbejde afhængigt af den enkeltes færdigheder og ønsker. Denne workshop er for alle, amatører, professionelle, klatrere eller ej, med henblik på at dele dette nye skabelsesrum og tæmme de nye love, der styrer det.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Shorts eller strømpebukser, træningsdragt, jogging- eller lærredsbukser, tank top eller t-shirt, sweatshirt, trøje eller fleece, vindjakke, badetøj, tennissko, kasket, halstørklæde eller hat, vandflaske (uundværlig) og kniv, solcreme
Til picnicpakken skal du medbringe en Tupperware. Glem ikke dit eget lille apotek, der er intet apotek i landsbyen.

Evt. en pose magnesium og handsker til tilbagekaldelse. Der er en lille klatrebutik i landsbyen.

Klatresko, sele, reb og karabinhager, nedtrapper, hjelm, rygsæk.

Du kan medbringe dit eget udstyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
5 klatringssessioner 4 dansesessioner

Teknisk niveau

En kunstnerisk tilgang til klatring