Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af indkvartering søndag fra kl. 13.30.
Præsentation af opholdet og levereglerne. Opdagelse af stedets aktiviteter og legeområder. Aktiviteter i dagtimerne for at introducere dig til gruppelivet.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, bedes du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 18.

Der er ingen aktiviteter lørdag formiddag. Dit barn forbereder sin bagage sammen med sin aktivitetsleder (tjek af inventar). Han eller hun udnytter formiddagen til at dele et sidste øjebliks hygge med sine venner og aktivitetslederne.
Opholdet slutter inden kl. 12.

Dag for dag program

Mandag: Dit barn møder UCPA-instruktøren og resten af gruppen. Efter en kort opvarmning for at lære hinanden bedre at kende, vil begyndere opdage de specielt tilpassede boards. Når de er i vandet, vil de boards, der er tilpasset dit niveau, gøre det muligt for dig at stå stabilt på fødderne. De vil blive positivt overraskede over, hvor hurtigt de kan lave deres første vending med dette udstyr, der er let at håndtere. Det er langt fra de problemer, som ældre generationer af boards oplevede.
Efter en god frokost tager han af sted til sin første katamaran-session. Begyndere får en fuld briefing om båden.
De mere erfarne begynder selv at rigge båden til, inden instruktøren giver et hurtigt tjek, og så vender man for første gang for at opdage dette vidunderlige sejladsområde.

Tirsdag: Til sin 2. katamaransession sejler dit barn ud med sin partner for at lære, hvordan man trimmer sit sejl korrekt og får mest muligt ud af vinden. De vil forfine deres håndtering af båden ved at udfordre sig selv på faste kurser. Fra den ene bøje til den næste skal man holde kursen, mens man lærer at ændre retning. Vendinger og gyser har ingen hemmeligheder for ham.
Om eftermiddagen vil begyndere i windsurfing lære at føle vindens kraft ved at håndtere sejlet. Målet er at finde den rigtige position for krop, mast og sejl for at opnå en flydende og konstant bevægelse. De vil lære at ændre retning takket være fremragende vendedemonstrationer fra deres UCPA-instruktør.
For de mere erfarne vil de forbedre deres teknik takket være individuelle råd fra deres instruktør.

Onsdag: Efter en pause om morgenen vil dit barn styre sin katamaran efter vindretningen. Den korteste rute er ofte ikke den hurtigste i sejlsport. For de mere erfarne vil de bruge de forskellige sejlmuligheder, bulbesejl, spinnaker, fok.

Torsdag: Begyndere lærer, hvordan de skal placere sig for at holde båden i balance. De vil opdage trapezen til at modvirke vindens kraft. Vil dit barn være i stand til at indstille den rigtige markør mellem optimal kraft og tab af vind?
De mere erfarne vil lære, hvordan man justerer bådens indstillinger på land og dynamiske indstillinger, når man sejler, for at forbedre og forstå sin præstation.
Om eftermiddagen vil din UCPA-instruktør også være på sit windsurfboard! Én instruktion til alle.
Kør, kør, kør så meget som muligt … Målet er at øve sig for at gøre fremskridt.
Denne eftermiddag vil han føle alle mulige følelser: glæde, stolthed, skuffelse, træthed og mod…
Naturligvis vil hans instruktør være til stede for at give ham alle de tips, han har brug for til at få fart på sit board.

Fredag: Sidste katamaran-session, og for de mere erfarne får børnene mulighed for at udarbejde en flådenavigationsplan sammen med deres instruktør eller sejle selvstændigt i et område, som instruktøren har afgrænset.
Efter frokost kommer de på deres windsurfboard for sidste gang. Begynderne i starten af ugen er blevet til de indviede. Dit barn får mere og mere fart på, men musklerne i hans arme og ben kan ikke længere absorbere vindens træk.
Instruktøren vil foreslå et tyndere bræt og frem for alt en sele til at sætte fast på bommen.
For eksperterne vil instruktøren foreslå en mere freestyle session og give ham alle de råd, han har brug for til at udføre eller perfektionere sine tricks, loops og eventuelt rotationer.
Så er det af sted til aperitiffen for at få en drink og en snak om ugens fremskridt.

Dette program er kun tænkt som en vejledning.
Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

1 sovepose og en lommelygte;
T-shirt, shorts
bukser
trøje eller sweatshirt;
undertøj;
sokker;
2;badetøj;
1;K-way;
1 par tennissko
1 par sandaler/tongs;
1; træningsdragt;
1 par pyjamas
1 kasket;
solbriller med snor;
1 solcreme med høj beskyttelse;
1 myggespray;
1 strandhåndklæde;
1 badehåndklæde;
1 komplet toilettaske;
1 par neoprentøfler eller gamle kondisko til vandet;
1 vandflaske
1 lommelygte;
Lommepenge: 30 euro er nok;

Windsurfing: JP, BIC, Hi-Fly Starboard og Starboard.
Forskellige sæt sejl tilpasset dit niveau og din størrelse er tilgængelige: Neil Pryde, Loft sail, Severne. Foil: AHD og Zeeko
Katamaran: Hobie Cat, New Cat, Advance, Twixxy udstyret med trapezer. Forskellige sæt sejl tilpasset vindforholdene
Våddragter, veste, trapezbælter, seler.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet i sportsbyen: forretter, hovedretter, oste, desserter og frugt.

Særlige forhold, hvis dit barn har fødevareallergi eller -intolerance – For at sikre, at dit barn bliver passet under de sikrest mulige forhold, skal du udfylde vores “fødevareallergi og -intolerance”-formular i slutningen af registreringsprocessen.
intolerancer” formular.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
5 katamaran-sessioner
4 windsurfing-sessioner.
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

Det er den perfekte blanding til at udforske alle pisternes spændinger!