Ankomst og afrejse

Velkomst om søndagen mellem kl. 10 og 12.
Efter at have fundet sig til rette og fået den første kontakt med holdet af aktivitetsledere, vil dit barn forsigtigt opdage stedet og de venner, der vil ledsage dem under hele opholdet.
Før præsentationen af ugen og dannelsen af grupperne sidst på eftermiddagen foreslår aktivitetslederne forskellige aktiviteter og lege for at lære hinanden at kende og introducere omgivelserne.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.

Sidste morgen til at snakke med dine nye venner, pakke dine ting sammen med hjælp fra aktivitetslederne og få en fornemmelse af lejren.
Lejren slutter kl. 13.

Dag for dag program

Mandag – Første lektion i bueskydning under opsyn af vores kvalificerede instruktør. I form af temalege vil dit barn opdage denne ældgamle sport. Efter et godt måltid venter vores underholdningsteam på dem til en fantastisk kamp i usædvanlige omgivelser.

Tirsdag – Dit barn møder sin ridelærer og observerer hestens eller ponyens adfærd, mens den forsigtigt gøres klar. Instruktøren vil minde dem om alle sikkerhedsreglerne. Sadel, hovedtøj, grime, afstandsbedømmelse og placering foran hesten er alt sammen på programmet i dag. I slutningen af sessionen vil dit barn lære, hvordan man balancerer i skridt, hvordan man styrer i skridt i brede kurver, og hvordan man styrer hastigheden. De mere erfarne vil trave i rytme.
Tilbage på lejren for at skabe en drømmefanger og andre indianske genstande for at fortsætte deres fordybelse. Som de foregående aftener vil lejrlederne tilbyde en aften med historiefortælling og lege!

Onsdag – En ændring af landskabet. Vi tager til Lacanau, hvor vi går en tur rundt i byen for at købe souvenirs og is, og vi tager en tur i Aqua Park for at køle af, mens vi har det sjovt (vandland med oppustelig struktur) og en kajak- eller padlesession. Der er også arrangeret en aften med skumfidusgrillning ved bålet. Cowboy-stemning garanteret!

Torsdag – I dag skifter vi side og bliver cowboys! Hans hest venter på ham uden for rideskolen til en lille ponytur i fyrreskoven i Girondes Far West… Om aftenen er der mulighed for en tur i svømmehallen.

Fredag – Sidste dag på turen tilbage i tiden. Dagens program omfatter en skattejagt. Sidst på dagen er det tid til at gøre sig klar til ugens store fest!

Dette program er kun tænkt som en vejledning.
Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA’s supervisorer, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

2 varme trøjer;
1;K-way;
1;træningsdragt;
1 par lærredsbukser;
1 par ridebukser/jeans (undgå tykke sømme i skridtet);
shorts eller bermudashorts;
sweatshirts;
ekstra undertøj, helst mærket med familiens navn;
7 par sokker (herunder 2 varme par);
7 T-shirts (5 kortærmede og 2 langærmede);
1 par pyjamas eller natkjole;
1 kasket eller 1 bob;
1 par tennissko;
1 par flip-flops;
UV-filtrerende solbriller (med snøre);
1 solcreme med høj beskyttelse;
1 læbepomade;
2 badehåndklæder;
1 komplet toilettaske;
1;håndklæde;
1 vaskeklud;
1 badedragt;
1 lille rygsæk, som barnet kan bære;
2 poser med beskidt tøj;
1 vandflaske (eller plastflaske);
1 frankeret kuvert med forældrenes adresse;
Lommepenge: 15 euro om ugen er tilstrækkeligt;
Husk at medbringe en sovepose (dyne), en pude og en lommelygte (dynamolygter er at foretrække): en øko-borgerlig gestus, der hjælper UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk;
Medbring venligst et 190 x 90 lagen i din bagage;
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at det er svært at sikre værdigenstande i en gruppe. Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller beskadigelse af værdigenstande;
Vasketøjsservice er tilgængelig for ophold på 14 dage (beregn 3 til 5 euro);

Alt nødvendigt udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad bliver tilberedt af vores kokke.
Tidsplaner, kostbehov og mængder tilpasses til tempoet i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til alles smag (inklusive særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
De aktiviteter, der er nævnt i programmet
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

Oplev ponyridning og Wild West-aktiviteter