Ankomst og afrejse

Velkomst om søndagen mellem kl. 10 og 12.
Når dit barn har fundet sig til rette, vil det opdage sportsbyen og de nye venner, som vil følge det under hele opholdet. Før præsentationen af ugen og dannelsen af grupperne sidst på eftermiddagen foreslår aktivitetslederne forskellige aktiviteter og lege for at lære hinanden at kende og introducere omgivelserne.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.

Sidste formiddag til at sludre med nye venner og pakke sammen med hjælp fra aktivitetslederne.
Opholdet slutter kl. 12.

Dag for dag program

Første uge:

Mandag – Dit barn møder sin instruktør, som vil følge barnets fremskridt i løbet af ugen. De gennemgår det grundlæggende og sikkerhedsreglerne på stranden, inden de kaster sig ud i Atlanterhavets bølger.
Resten af tiden tilbyder aktivitetslederne sjove aktiviteter: beachvolley, strandfodbold, ultimate, store spil, svømning…

Tirsdag – I dag opdager børnene freestyle-scootere. Derefter tager aktivitetslederne dem med i skoven for at samle naturmaterialer. Tilbage på centret kan de lade fantasien få frit løb og skabe en skulptur ved hjælp af elementer fra naturen.

Onsdag – Lidt hvile om morgenen… Derefter forbereder alle børnene sig på at tilbringe en stor del af dagen på stranden. På programmet: picnic, svømning, lege på stranden osv.

Torsdag – En ny sport venter dem i dag: ridning. Ponyerne står klar på pladsen til en ridetur i fyrreskoven. Derefter tager de sammen med aktivitetslederne en tur rundt på markedet i Montalivet. Om aftenen tager de til stranden for at nyde solnedgangen.

Fredag – På denne sidste dag vil vi benytte os af en ny sjov aktivitet: skimboarding! Skimboarding er en brætsport, hvor man løber for at få fart på og glider over meget lidt vand ved hjælp af et lille bræt. Alle fans af brætsport kender denne aktivitet, som man ofte finder ved havet. Den udøves på en stor oppustelig bane, der er tilpasset øvelsen, i hjertet af UCPA’s sportsby, og vi bruger denne struktur som et pædagogisk redskab til at forfine fornemmelsen af at glide. Om eftermiddagen venter der dem en alderssvarende træklatrebane i “eventyrparken”. Tilbage på centret er det tid til en sidste aften med vennerne…

Lørdag – Tid til at sige farvel til ugens deltagere. Vi rydder op i indkvarteringen og i lejren med hjælp fra lejrlederne. Mens vi venter på de nyankomne, har vi nogle gode lege i lejren eller på stranden.

Anden uge :

Mandag – Surfundervisningen foregår enten om morgenen eller om eftermiddagen, afhængigt af forholdene og tidsplanen. Resten af tiden vil dine aktivitetsledere tilbyde dig en række sjove aktiviteter: beachvolley, strandfodbold, ultimate, store lege, svømning…

Tirsdag – Videre til feriens tredje session. Dit barn fortsætter sin læring under individuel vejledning af sin vejleder på en tilgængelig, naturlig strand. Tilbage på lejren tager aktivitetslederne over med nogle gode lege. Ved afslutningen af denne smukke dag er endnu en aften ved solnedgang under forberedelse.

Onsdag – Det usædvanlige! Deltag i dag i 2 sessioner med freestyle-løbehjulskørsel eller i skateparken i sportsbyen for at fuldende din ‘surfing’-læringsoplevelse. Takket være denne introduktion vil dit barn kunne føle spændingen ved at glide på en “hård” overflade, hvilket giver ham eller hende en bedre fornemmelse for bølgerne i fremtiden.

Torsdag – Torsdagssessionen giver dit barn mulighed for at personliggøre sit valg af board eller bane lidt mere med råd fra jeres partnere og instruktørteamet. Efter middagen er der en vild aften i vente…

Fredag – Det er tid til at få mest muligt ud af denne sidste dag. Ugens sidste lektion og vurdering med instruktøren, med præsentation af “Surfing book”, der bekræfter dit barns surfingniveau. Hvis dit barn allerede har den, så glem ikke at lægge den i hans eller hendes kuffert.

Dette program er kun vejledende.

Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

2 varme trøjer;
1;K-way;
1;træningsdragt;
1 par lærredsbukser;
shorts eller bermudashorts;
sweatshirts;
7 T-shirts (5 kortærmede og 2 langærmede);
ekstra undertøj, helst mærket med familiens navn;
7 par sokker (2 af dem varme);
1 par pyjamas eller natkjole;
1 kasket eller 1 bob;
1 par tennissko;
1 par flip-flops;
UV-filtrerende solbriller (med snøre);
1 solcreme med høj beskyttelse;
1 læbepomade;
2 badehåndklæder;
1 komplet toilettaske;
1;håndklæde;
1 vaskeklud;
1 badedragt;
1 lille rygsæk, som barnet kan bære
1 pose til beskidt tøj;
1 vandflaske (eller plastflaske);
1 frankeret kuvert med forældrenes adresse;
Lommepenge: 15 euro om ugen er tilstrækkeligt;
Vigtigt: lejren er under teltdug, så glem ikke at medbringe en sovepose (dyne) og en lommelygte (foretrækker dynamolygter: en øko-borgerlig gestus, der hjælper UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk);
Pak venligst et lagen i størrelsen 190 x 90 og et pudebetræk;
Vi vil gerne henlede din opmærksomhed på, at det er svært at sikre værdigenstande i en gruppe;
Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller beskadigelse af værdigenstande;
Vasketøjsservice er tilgængelig for ophold på 14 dage (beregn 3 til 5 euro);

Alt nødvendigt udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Vores varme og venlige cateringteam venter på dit barn i helt nyrenoverede lokaler.
Morgenmad, frokost og aftensmad leveres af vores kokke, som byder dig velkommen med en all-you-can-eat-buffet.
Tidspunkter, kostbehov og mængder er tilpasset rytmen i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til enhver smag (inklusive særlige diæter).
Helpension, buffet, selvbetjening.

Ved hver service
Kolde buffeter med rå grøntsager, blandede salater osv.
Varme buffeter: fisk, kød, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, kokkens forslag (kager osv.)

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
6 surf-sessioner
1 skimming-session
1 freestyle-session på løbehjul
1 pony-session
1 eventyrbane i trætoppen
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

14 dage med sport, møder og sjov