Ankomst og afrejse

Velkomst om søndagen mellem kl. 10 og 12.
Efter at have fundet sig til rette, vil dit barn opdage sportsbyen og de nye venner, der vil følge dem under hele opholdet. Sidst på eftermiddagen, før præsentationen af ugen, dannelsen af grupperne og de sportslige mål, foreslår aktivitetslederne forskellige aktiviteter for at lære hinanden at kende og præsentere omgivelserne.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.

Sidste morgen til at indhente dine nye kammerater, pakke dit udstyr og få lejren i gang.
Turen slutter ved 12-tiden.

Dag for dag program

Mandag – Første kontakt med havet til en kort surfsession. På denne første dag vil du opdage havet, lære eller gennemgå det grundlæggende samt sikkerhedsreglerne. Lektionerne foregår enten om morgenen eller om eftermiddagen, afhængigt af skemaet. Resten af tiden tilbyder aktivitetslederne sjove aktiviteter i centret eller på stranden.

Tirsdag – I dag skal du prøve kræfter med pumptracken, som ligger lige ved sportsbyen, til en urban sliding-bane. Du vælger mellem et freestyle-løbehjul eller et skateboard. Derefter tager aktivitetslederne over og giver dig en introduktion til beachvolley lige ved centret.

Onsdag – Efter en spændende aften kan du tage en morgentur rundt på markedet i Montalivet. Om eftermiddagen vil dine aktivitetsledere tilbyde dig nogle gode spil og underholdning. Nyd afslutningen på denne vidunderlige dag med en solnedgangsaften.

Torsdag – Hop på cyklen, og tag afsted for at erobre fyrretræernes toppe. Vores partner, “Adventure Park”, venter på dig med sine abebroer og svævebaner. Om aftenen er det tid til en grillaften og en stor kamp!

Fredag – På denne sidste dag benytter vi os af en ny sjov aktivitet: skimboarding. Skimboarding er en brætsport, hvor man løber for at få fart på og glider hen over meget lidt vand ved hjælp af et lille bræt. Alle fans af brætsport kender denne aktivitet, som man ofte finder ved havet. Den udøves på en stor oppustelig bane i hjertet af sportsbyen, og vi bruger denne struktur som et pædagogisk redskab til at forfine fornemmelsen af at glide. En sidste halv dag på stranden til en svømmetur, og vi er klar til ‘ugens’ aften!

Lørdag – Tid til at sige farvel til ugens deltagere. Med hjælp fra lejrlederne rydder vi op i indkvarteringen og i lejren. Mens vi venter på de nyankomne, har vi nogle gode lege i lejren eller på stranden.

Anden uge :

Mandag: En første dag til at genopdage fornemmelsen af at surfe. Du er tilbage i havmiljøet og prøver at få styr på dit board, mens du har det sjovt. De mere erfarne surfere vil snart udfordre bølgerne. Om eftermiddagen er der en beachvolley-session med en mini-turnering for maksimal øvelse.

Tirsdag: I dag er vi tilbage på vores surfbrætter for at finpudse vores straightening og tage retning i mosen eller bølgerne, afhængigt af vores niveau. Eftermiddagen er afsat til at opdage beachbasket. Uden at drible og med et pasningsspil prøver du dit held med at skyde for at få dit hold til at vinde. Derefter tager aktivitetslederne over og giver jer mulighed for at mødes og spille nogle gode spil. Om aftenen kan du få det bedste ud af din nye vennegruppe med en solnedgangsfest.

Onsdag: En lidt blødere dag. Ingen superviseret sport om morgenen, så din krop kan komme sig og nyde badebyen eller det berømte marked. Så er det tid til en eftermiddag i sandet med en omgang strandhåndbold for at genopdage denne sport på en meget sjovere måde.

Torsdag: En svømmetur i havet, og så tager vi af sted til en ultimate-turnering. Frisbee har ingen hemmeligheder for dig! Dan jeres hold og spil mod hinanden uden kontakt, men med præcision. Om aftenen har holdet forberedt en grillfest, som du kan mæske dine smagsløg i.

Fredag: Sidste dag: Vi udfordrer hinanden i surfing efter vores individuelle præferencer, og vi slutter alle sammen i beachvolley for at afgøre, hvem der bliver strandens konge.
Så er det tid til at gøre sig klar til den sidste aften med dine venner.

Dette program er kun tænkt som en vejledning.
Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Bemærk venligst:
Glem ikke at medbringe en sovepose (dyne) og en lommelygte (foretrækker dynamolamper: en øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk). Medbring venligst et lagen i størrelsen 190 x 90 og et pudebetræk.

Vigtige ting:
2 varme trøjer, 1 K-way, 1 træningsdragt, 1 par lærredsbukser, shorts eller bermudashorts, sweatshirts, T-shirts, skiftetøj helst mærket med familiens navn, 2 par varme sokker, 1 pyjamas eller natkjole, 1 kasket eller bob, 1 par tennissko, 1 par klipklappere, UV-filtrerende solbriller (med snor), 1 solcreme med høj beskyttelse, solcreme, 2 badehåndklæder, 1 komplet toilettaske, 1 håndklæde, 1 vaskeklud, 1 badedragt, 1 lille rygsæk, 1 vandflaske (eller plastflaske).

Vi gør opmærksom på, at det er svært at sikre værdigenstande i en gruppe. Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller beskadigelse af værdigenstande.

Der er mulighed for tøjvask ved ophold på 14 dage (beregn 3 til 5 euro).

Lommepenge: 30 euro om ugen er tilstrækkeligt.

Vi minder dig om, at indtagelse af alkohol eller ulovlige produkter kan medføre øjeblikkelig bortvisning af dit barn.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteterne er til rådighed.

Forplejning

Vores varme og venlige cateringteam venter på dit barn i helt nyrenoverede lokaler.
Morgenmad, frokost og aftensmad leveres af vores kokke, som byder dig velkommen med en all-you-can-eat-buffet.
Tidspunkter, kostbehov og mængder er tilpasset rytmen i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til enhver smag (inklusive særlige diæter).
Helpension, buffet, selvbetjening.

Ved hver service
Kolde buffeter med rå grøntsager, blandede salater osv.
Varme buffeter: fisk, kød, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, kokkens forslag (kager osv.)

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
7 surf-sessioner
3 beachvolley-sessioner
1 ultimate-session
1 session med strandhåndbold
1 session med beach basketball
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

14 dage med sport, møder og sjov