Ankomst og afrejse

Velkomst om søndagen mellem kl. 10 og 12.
Når dit barn har fundet sig til rette, vil det opdage sportsbyen og de nye venner, som vil følge det under hele opholdet. Før præsentationen af ugen og dannelsen af grupperne sidst på eftermiddagen foreslår aktivitetslederne forskellige aktiviteter for at lære hinanden at kende og præsentere omgivelserne.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.

Sidste morgen til at indhente dine nye kammerater, pakke dit udstyr og få lejren i gang.
Turen slutter ved 12-tiden.

Dag for dag program

Første uge:

Mandag – Første kontakt med havet til en kort surfsession. På denne første dag opdager du havet, lærer eller gennemgår det grundlæggende samt sikkerhedsreglerne. Lektionerne foregår enten om morgenen eller om eftermiddagen, afhængigt af skemaet. Resten af tiden har instruktørerne
aktiviteter, som du kan nyde.

Tirsdag – Hop på cyklen, og tag afsted for at erobre fyrretræernes toppe. Vores partner, “Adventure Park”, venter på jer med sine abebroer og svævebaner. Aktivitetslederne tager over for at give jer nogle hyggelige stunder sammen. Om aftenen er det tid til en solnedgangsfest. Uforglemmelige minder er garanteret!

Onsdag – Oplev glæden ved at glide, men denne gang i byen. Tag dine første skridt på et freestyle-løbehjul på banen i hjertet af sportsbyen. Herefter venter vejlederteamet på dig til nogle fantastiske lege eller manuelle aktiviteter i lejren eller på stranden.

Torsdag – En ny sportsgren venter på dig i dag: ridning. Ponyerne, der er lige på pladsen, er klar til en ridetur i fyrreskoven. Derefter tager du sammen med aktivitetslederne en tur rundt på markedet i Montalivet. Om aftenen vil holdet have forberedt en grillfest for at tilfredsstille dine smagsløg!

Fredag – Vi udnytter denne sidste dag med en ny sjov aktivitet: skimboarding. Skimboarding er en brætsport, hvor man løber for at få fart på og glider over meget lidt vand ved hjælp af et lille bræt. Alle fans af brætsport vil være bekendt med denne aktivitet.
De fleste kender denne aktivitet, som man ofte finder ved havet.

Lørdag – Tid til at sige farvel til ugens deltagere. Med hjælp fra lejrlederne rydder vi op i indkvarteringen og i lejren. Mens vi venter på de nyankomne, har vi nogle gode lege i lejren eller på stranden.

Anden uge :

Mandag – Surfundervisningen foregår enten om morgenen eller om eftermiddagen, afhængigt af forholdene og tidsplanen. Resten af tiden vil dine aktivitetsledere tilbyde dig en række sjove aktiviteter: beachvolley, strandfodbold, ultimate, store spil, svømning…

Tirsdag – Så er det tid til den tredje session i dit ophold. Du fortsætter din læring med individuelle råd fra din instruktør på en tilgængelig, naturlig strand. Derefter tager aktivitetslederne over og giver jer mulighed for at tilbringe lidt tid sammen i sportsbyen eller på stranden. Sidst på dagen nyder I en aften med solnedgang.

Onsdag – Usædvanligt! Tag med os i dag til 2 freestyle-løbehjulssessioner, inklusive en på pumptracken i sportsbyen, for at fuldende din “surfing”-læringsoplevelse. Denne introduktionssession vil give dig følelsen af at køre på en “hård” overflade, så du kan få en bedre fornemmelse af bølgerne. Før aftenen tager instruktørerne dig med ud at svømme i havet.

Torsdag – Surfingundervisning om morgenen eller eftermiddagen. Torsdagssessionen giver dig mulighed for at personliggøre dit valg af bræt eller bane lidt mere med råd fra dine partnere og instruktørteamet. Efter grillen er der lagt op til en vild aften…

Fredag – Det er tid til at få mest muligt ud af denne sidste dag. Ugens sidste lektion og vurdering med din instruktør, med præsentation af ‘Surfing book’, der bekræfter dit niveau i surfing. Hvis du allerede har den, så husk at tage den med. Udnyt eftermiddagen til at slentre rundt på det berømte marked i Montalivet. Så er det tid til din sidste aften sammen med dine venner.

Dette program er kun vejledende.

Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Bemærk venligst:
Glem ikke at medbringe en sovepose (dyne) og en lommelygte (foretrækker dynamolamper: en øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk). Medbring venligst et lagen i størrelsen 190 x 90 og et pudebetræk.

Vigtige ting:
2 varme trøjer, 1 K-way, 1 træningsdragt, 1 par lærredsbukser, shorts eller bermudashorts, sweatshirts, T-shirts, skiftetøj helst mærket med familiens navn, 2 par varme sokker, 1 pyjamas eller natkjole, 1 kasket eller bob, 1 par tennissko, 1 par klipklappere, UV-filtrerende solbriller (med snor), 1 solcreme med høj beskyttelse, solcreme, 2 badehåndklæder, 1 komplet toilettaske, 1 håndklæde, 1 vaskeklud, 1 badedragt, 1 lille rygsæk, 1 vandflaske (eller plastflaske).

Vi gør opmærksom på, at det er svært at sikre værdigenstande i en gruppe. Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller beskadigelse af værdigenstande.

Der er mulighed for tøjvask ved ophold på 14 dage (beregn 3 til 5 euro).

Lommepenge: 30 euro om ugen er tilstrækkeligt.

Vi minder dig om, at indtagelse af alkohol eller ulovlige produkter kan medføre øjeblikkelig bortvisning af dit barn.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteterne er til rådighed.

Forplejning

Vores varme og venlige cateringteam venter på dit barn i helt nyrenoverede lokaler.
Morgenmad, frokost og aftensmad leveres af vores kokke, som byder dig velkommen med en all-you-can-eat-buffet.
Tidspunkter, kostbehov og mængder er tilpasset rytmen i sportsaktiviteterne.
Maden er omhyggeligt tilberedt og tilbyder et bredt udvalg, der passer til enhver smag (inklusive særlige diæter).
Helpension, buffet, selvbetjening.

Ved hver service
Kolde buffeter med rå grøntsager, blandede salater osv.
Varme buffeter: fisk, kød, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, kokkens forslag (kager osv.)

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
6 surf-sessioner
1 freestyle løbehjul/pumptrack-session
1 skimming-session
1 pony-session
1 accrobranche-session
Overvågning
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

14 dage med sport, møder og sjov