Ankomst og afrejse

Mandag – velkomst, præsentation af opholdet, frokost på centret. Afgang kl. 15.00 til aktiviteten.
Du starter din yogatur med din første
med din første yogatime. Yin Yoga, blid og meditativ yoga for at blødgøre de dybe væv og genoprette forbindelsen med dig selv, for at begynde ugen med velvære på en blid måde.

Fredag – Chateauneuf les Moustiers. På programmet vil din guide foreslå en vandretur til den forladte landsby Châteauneuf-les-Moustiers, et ideelt stop for en picnic med panoramaudsigt på Montdenier-massivet, på højderne af Verdon og Mourres-sektoren. Châteauneuf-les-Moustiers blev forladt i begyndelsen af det 20. århundrede. De tilbageværende rester er imponerende i størrelse og antal. Dette stop efterfølges af en yogasession på terrassen i Châteauneuf les Moustiers. 2 til 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel.
Opholdet slutter kl. 15.30.

Dag for dag program

Tirsdag – Rougon og Point Sublime. Landsbyen Rougon ligger ved foden af resterne af sit middelalderlige slot, der ligger på en klippefremspring med udsigt over Verdon-slugterne. Gå en tur gennem denne provencalske landsby, se rådhuset og klokketårnet og de sidste rester af gasbelysning. Om eftermiddagen får du din første yogatime. 3 timers vandring. 400 m positiv højdeforskel.

Onsdag – Martel Trail, en uforglemmelig dag i kløfterne
Vi vandrer langs Sentier Martel, der dykker dybt ned i kløfterne via spektakulære metalstiger efterfulgt af mørke tunneller, for at klatre op igen til lyset fra det passende navn Point Sublime-udkigspunkt og den provencalske landsby Rougon, der overflyves af gribbe.
5 til 6 timers vandring. Højdeforøgelse: + 400 m

Torsdag – Cykletur med el-assisteret cykel. Du cykler på en elektrisk cykel langs den umiskendelige route des crêtes, en 23 km lang rundstrækning med mange udsigtspunkter med udsigt over Verdon.

Tidligt om eftermiddagen besøger du den storslåede landsby Moustiers (opført som en af de smukkeste landsbyer i Frankrig) ved at tage en luftvej over tagene og derefter klatre op ad en dyb og smal kløft til den storslåede romerske vej. Denne vej fører dig tilbage til dit udgangspunkt, hvor du følger en dristige snoet vej over søen og derefter ned til Sainte-Croix-søen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring vandrestave, hvis du har dem.
Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt og sweatshirt, shorts, badetøj, håndklæde, lette lærredsbukser, trøje eller polarlund, sokker, lette sko eller sandaler, vindjakke (K-Way-typen), regnkappe, vandflaske eller plastikflaske, kniv, lille lommelygte, stor plastikpose, toiletartikler og et lille apotek, lommepenge.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du lider af særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: bandager af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.

Spørg din læge og apoteker til råds.

Vandresko, medium bjergsko *, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved middagstid vil I have en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
4,5 aktivitetsdage med en blanding af 9 vandre- og yogapassager

Teknisk niveau

Fitness og velvære i de storslåede omgivelser ved Verdon.