Ankomst og afrejse

Tirsdag – Afgang fra Rennes om aftenen, stop i Nantes og natbusrejse.
Ankomst og velkomst onsdag fra kl. 8 i sportsbyen.
Tag din morgenmad og hent dit bolig i løbet af formiddagen (i mellemtiden har du et sikkert lokale til at lade din bagage).
Udstyret og forbruget er tilgængeligt ved ankomsten.

Hvis du er begynder, starter din første lektion onsdag eftermiddag. Du skal være til stede, hvis du vil være i stand til at følge gruppen for resten af opholdet.

Hvis du er mere erfaren, er praksis efter dit skøn. Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, snemeldinger, pistinformationer.

Udtjekning fra værelset om morgenen (bagageopbevaring til rådighed). Opholdet slutter sidst på eftermiddagen, og afgang med bus om aftenen i retning mod Nantes og derefter Rennes. Depositummet vil blive returneret til dig, efter du har afleveret dit udstyr sidst på dagen.

Dag for dag program

Torsdag & fredag – En session om morgenen eller eftermiddagen med skiftende tekniske og individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på resortet, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.
På den halve dag, der ikke er organiseret, sammensætter du selv programmet: skiløb med venner, aktiviteter på resortet eller sportsbyen…

Teknisk niveau – Begynder
Hvis du aldrig har stået på ski før, opdager du udstyret og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed, dine baner og din bremsning.

Teknisk niveau – Initieret
Du har allerede haft 1 til 3 uger af glidning. Du kører ned ad grønne og nogle blå pister med tillid, mens du kontrollerer din hastighed og dine baner. Du begynder også at lave sving med parallelt ski.
Ud over bedre kontrol på de blå pister, introducerer din instruktør dig til de røde pister.

Teknisk niveau – Kontrol
Du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine baner på alle de forberedte pister undtagen de sorte. Din instruktør hjælper dig med at udvikle din teknik på bumpy pister, i hård sne eller pudder samt på sorte præparerede pister.

Teknisk Niveau – Avanceret
Du styrer dine ski på alle resortets pister, men du er mindre komfortabel på bumpy pister eller med pudder. Din instruktør tager sig af at give dig alle nøglerne til at glide på alle typer af pister.

Teknisk niveau – Ekspert
Alle pisterne har ingen hemmeligheder for dig, uanset glidningsforholdene. Afhængigt af gruppens ønsker, vejrforholdene og terrænforholdene, tager instruktøren jer med til at praktisere off-piste, opdage de bedste spots i skiområdet og finjustere teknikkerne for hvert medlem.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed ved snowboarding anbefales det at udstyre dig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For glidning
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode skihandsker eller luffer, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-beskyttelse, 1 skimaske, 1 tuba solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at lukke dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget toiletartikler (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave eller snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i sportsbyen
Fuld pension
Les Arcs-skipas gyldigt indtil opholdets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 4 dage
5 eller 7 timers vejledning (afhængigt af dit niveau, 7 timer for begyndere)
Transport fra partneren CROUS

Teknisk niveau

Velkommen til 4 dages glidning i Arcs.