Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14:00. Første session starter fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver deltager med at udvikle sig i eget tempo.

En session om eftermiddagen. Om aftenen kan du finde os for en hyggelig aften.

Mulighed for, afhængigt af tilgængelighed, at ankomme dagen før. Reserver ved at ringe til sportslandsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: omkring 50 euro.

2 seancer, morgen og eftermiddag.
Udcheckning af værelserne er planlagt til kl. 10.
Afslutning af kurset kl. 17.30.

Dag for dag program

J2 & J3 – Dine to daglige sessioner giver dig mulighed for at finjustere dine grundlæggende færdigheder og din instruktør til at individualisere hans råd. Uanset dit niveau, vil vi foreslå forskellige navigation projekter, du vil opleve fornøjelsen af at beachere på forskellige strande på stedet, ofte kun tilgængelige med båd.

Vi vil introducere dig for fornemmelserne af fart og bådbalance (med trapez og tilbagekaldelse). Du vil kunne lege med at sammenligne dine hastigheder, justeringer og ruter på en rute eller sejle i flåde.

Forløbet af dette program gives som en vejledning. Det kan være underlagt ændringer eller justeringer, alt efter tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun ledere af UCPA, der er berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, hat, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
7 katamaransessioner med instruktør
Lån af udstyr under sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et kort ophold på 4 dage 100% katamaran på Hourtin søen i Bombannes