Ankomst og afrejse

Reception torsdag morgen fra kl. 8.00, indkvartering fra kl. 10.00.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), levering af udstyr.

Om eftermiddagen tager du på en naturvandring i en vild dal ikke langt fra Briançon, hvor du kan observere sporene af den lokale fauna i dens vintermiljø, men også lære at bruge sikkerhedsudstyret. Højdeforøgelse: +150 m på ca. 3 km. Om aftenen deltager du i din første yogasession.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20.
Måltidet fra kl. 19.30 til 21.00.

Hvis du tror, at du ankommer for sent, bedes du kontakte centret for at få koden til indgangsdørene, en kuvert vil vente på dig i receptionen.

Søndag morgen afslapning i Grands bains de Monetier (https://www.lesgrandsbainsdumonetier.fr/). Denne udflugt er på egen hånd (busbillet inkluderet). Opholdet slutter senest kl. 17.00. Du skal have afleveret dit udstyr og forladt dit værelse inden da.

Dag for dag program

Fredag starter du fra landsbyen Plampinet ad en skovsti og kommer til et malerisk bjerglandsbygdshamlet, hvor du kommer ind i den majestætiske Vallon des Acles. Højdeforøgelse: +400 m på en strækning på ca. 7 km. Om aftenen slutter du dagen af med en yogasession.

Lørdag tager du af sted til bestigning af Tête d’Oreac fra landsbyen Puy Saint Vincent. Denne storslåede vandretur giver dig en 360 graders udsigt over de smukkeste toppe i de nærliggende Ecrins, Queyras og Vallouise- og Fournel-dalene. Højdeforøgelse: +600 m

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Individuelt ikke-teknisk udstyr er ikke inkluderet, så husk vandflaske (eller plastikflaske) eller termokande, personlig førstehjælpskasse, lommekniv og lommepenge.

Kasket eller halstørklæde, hat og pandebånd, solbriller med UV-filter, tyndt åndbart undertrøje, T-shirt(s), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt Goretex-jakke, Goretex-bukser, strømpebukser eller træningsbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.

Solcreme og solcreme.

Kompromis mellem ski- og bjergbestigers udstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, vandtæt, isotermisk, let.
Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store.
Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen.
Volumen og vægt bør vejlede dig: sammensætning og bæreevne af tasken. Prioriter først og fremmest det praktiske aspekt.

Tag en lille hængelås med til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, et strømforsyningsnet og bysko.

Snesko, sko og pinde, rygsæk (25 til 35 l).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
udstyr til snesko
Grupper på højst 8 personer
Rejse med minibus (og busbillet inkluderet for at nå badene i Monêtier på egen hånd)
5 gange sneskovandring, 12 timer med en guide eller bjergleder
2 yogasessioner på 3 timer med en yogalærer
1 adgang til badeanstalten i Monêtier.

Teknisk niveau

4 dage med wellness med snesko, yoga og badning.