Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness …
Fra kl. 18.30, præsentation af holdet, der vil være med dig hele vejen gennem dit ophold. Umiddelbart derefter et møde med din instruktør for at diskutere ugens program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os.
Hvis du har købt optionen for at ankomme dagen før, vil vi byde dig velkommen om lørdagen mellem kl. 17 og 20.

Slutningen af opholdet efter dine aktiviteter for dagen omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Mød din instruktør, der vil følge dig hele ugen. Ledelsen er organiseret for en progression af hver rytter i deres egen tempo, mens der holdes et holdånd. Du lærer sikkerhedsreglerne og vurderer dit progression niveau.
Begyndere bliver guidet til en partnerøvelse for hurtigst muligt at nå de første brætter. For de erfarne elever (som kan lave “tirer des bords”), vil instruktøren individualisere sin session efter dine mål og ved at foreslå varianter for at øge dit repertoire af tricks.
Om aftenen samles alle kl. 17-19 for en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt til stranden, vil det nu være tid til at starte aftenens underholdning, stillet til rådighed af vores team.

Tirsdag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Din anden dag giver dig mulighed for at finjustere dine basiskundskaber og din instruktør til at individualisere hans rådgivning. Kryds søen for at nå vores Wake partner: I wake park. På en bi-pulley kabel, giver denne metode dig mulighed for at finjustere din kitesurfing teknik. Eftermiddagen, pust din sejl op for dagens kitesurfing session. Efter sport, vores sejlhold venter på dig på spidsen, for en ekstraordinær nautisk animation. Du tester, i en landlig indstilling, de nye tendenser og vores sejlende venners nye understøtninger. Om aftenen, kan der direkte fra terrassen, foreslås en koncert for dig, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Afslapning om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en mere rolig morgen på Bombannes stedet. Vores cateringteam tilbyder brunch til dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, venter din instruktør på dig i kitesurfing for at fortsætte din progression.
Tilbage i sportslandsbyen, vil en ny aften blive foreslået …

Udførelsen af dette program er angivet som vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-lederne autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltageres tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandaktiviteter og cykelture. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
3 kitesurfing-sessioner
2 wakeboarding-sessioner på kabel
Instruktør og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et kort ophold 100% glide på Carcans søen tæt på havet