Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14. Første session fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i sit eget tempo.

På denne første dag vil du lære sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt. På de første niveauer lærer du den bedste måde at komme op af vandet på med et minimum af energi og den grundlæggende kropsstilling. For de mere erfarne vil du være i stand til at springe fra bølge til bølge (healside, toaside), med rotation bagud eller foran. Om aftenen kan du deltage i en hyggelig aften med os.

Mulighed for at ankomme dagen før, afhængigt af tilgængelighed. Reservation ved at ringe til sportsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: ca. 50 euro.

2 sessioner, morgen og eftermiddag.
På de første niveauer vil du normalt være i stand til at køre et run på en hvilken som helst båd eller kabel med dine første jumped eller slid tricks.
For de mere erfarne vil du udføre forskellige tricks fra hver familie.
Frigivelsen af rummene er planlagt til kl. 10.00 om morgenen .
Kurset slutter kl. 17.30.

Dag for dag program

Dag 2 – Din formiddagssession giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør kan give dig individuelle råd. Begyndere forbedrer deres kantgreb, mens andre kan begynde at køre switch. Eftermiddagens løb giver dig mulighed for at begynde at springe og/eller opbygge dit repertoire.

Dag 3 – Du fortsætter din udvikling med to lektioner i løbet af dagen: spring, glidende tricks som 180°, 360°, op til head down tricks for de mest erfarne.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
7 wakeboarding-sessioner
Lån af udstyr under sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En 100% wakeboarding pause på søen Hourtin og Carcans