Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14. Første session fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i sit eget tempo.

En session om eftermiddagen. Om aftenen kan du deltage i en hyggelig aften med os.

Mulighed for at ankomme dagen før, afhængigt af tilgængelighed. Reservation ved at ringe til sportsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: ca. 50 euro.

2 sessioner, morgen og eftermiddag.
Værelserne skal være forladt senest kl. 10.00 .
Kurset slutter kl. 17.30.

Dag for dag program

Dag 2 – På vores strand foran centret venter vores team på dig, og dine to sessioner i løbet af dagen giver dig mulighed for at forbedre dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør vil give dig mulighed for at individualisere sine råd.

Dag 3 – Tredje dags sessioner kan give dig mulighed for at personliggøre dine strategier, dine serveringsteknikker eller dine afleveringer lidt mere med råd fra dine partnere og instruktørteamet.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt. Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne. Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
7 beachvolleyball-sessioner
Lån af udstyr under sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Beachvolleyballpause ved søen mellem fyrreskov og hav