Ring på 70 23 41 11

Windsurf - Beginners

Book Nu

Surf Full Time
Velkommen til dette UCPA windsurf-kursus!

Dette kursus er for alle, der kan svømme og har motivationen til at lære de første steps til en ny og fed sport!

Grundet Lanzarotes placering nord-øst for Fuerteventura rammer passatvindene først Lanzarote, hvilket gør, at der er mange dage med vind. Disse forhold danner altså de perfekte klimaforhold.

Kurset består af 10 lektioner á 2 timer fordelt ud over ugen på Lanzarote sammen med internationalt certificeret og erfarne UCPA-instruktører.

Din UCPA instruktør vil hver dag, afhængigt af bølgeforholdene, vejrudsigten og dit niveau, tage dig med til det bedste windsurfing spot. Man starter kl. 9.00 om morgenen til den første lektion. Til middag er der arrangeret frokost, der hvor I befinder jer, og så starter anden surf lektion derefter. Ved 17-tiden tager I tilbage til campen.

UCPA instruktøren giver gode råd og vil helt sikkert være med til at forbedre dine evner. Man vil lære om vindretning samt kendskab til udstyr, balance, sejl kontrol, sving og at styre i alle retninger.

Når der ikke er vind, kan man opleve stand-up paddle, katamaran, Hawaï pirog eller en surf sektion. Uanset vejret vil du nyde det!