Fakta

Fakta

Teknisk niveau: Alle niveauer
Fysiske krav: ★★☆☆☆
Undervisning: 23 timers undervisning
Detaljer

Detaljer

UCPA Serre Chevalier

Undervisningen
23 timers undervisningen fordelt mellem 2. og 6. dage (1 eller 2 sessioner per dag eller en heldagsudflugt).
Alt udstyr bliver stillet til rådighed til sessionerne.

Udstyr der stilles til rådighed af UCPA
Snesko, sko, stave samt en rygsæk.

Udstyr at medbringe
Det er individuelt hvilket udstyr man synes man behøver men medbring gerne en vandflaske (eller drikkedunk) og et termokrus, en lommekniv og lommepenge.

Tøj
Halstørklæde eller halse disse, hue og pandebånd, solbriller med UV filter, åndbar overtrøje, t-shirt(s), sweaters, isoleringsjakker, skaljakker og bukser, skiunderbukser, strømper, handsker og luffer. Solcreme med høj faktor samt læbepomade ligeledes med høj solfaktor.
Det vigtigste for udstyret til bjergene er at det er praktisk, komfortabelt, vandtæt, isolerende og ikke vejer for meget.
Vejret skifter hurtigt i bjergene og der kan være store temperaturforskelle. Tag derfor både beskyttelse med imod solen og imod kulden på hver tur.
Vores guider hjælper dig med pakningen så du ikke pakker for tungt eller for meget i tasken… Bekvemmelighed er første prioritet.

Medbring også gerne en hængelås til at låse det skab du får til dine ting, en drikkedunk (eller vandflaske), en rygsæk til madpakken, en stikdåse og et par sko til byen.

 

Program

Program

Ankomst
Receptionen er åben fra kl. 8.00, indkvartering kan ske fra kl. 10.00. Der er morgenmad samt mulighed for at få udstyret og liftkortet fra første dag.
Selvstændig langransløb den første eftermiddag.

Om aftenen vil UCPA’s personale give alt den nødvendige information angående sessionerne, gruppedannelse, mødetidspunkter samt højdepunkter for ugen.

Hvis du har tilkøbt ankomst en dag tidligere kan der tjekkes ind mellem 18.00 og 20.00. Der serveres varmt mad mellem 19.00 og 20.30.
Der vil endvidere være en kold buffet til dem der skulle ankomme senere.

Dag for dag
Dag 1: morgen – indtjekning samt udstyrsudlevering fra kl. 8.00. Indkvartering fra kl. 10.00.
eftermiddag – kl. 14.00 mødes man med sin gruppe for en tur ud på snesko.
slutningen af eftermiddagen – samling i receptionen (information)

Dag 2: udflugt i nærområdet og gennemgang af sikkerhedsudstyr.

Dag 3: heldagsudflugt
Oplev Haute Vallée de la Clarée. Vi følger det klarer vand i Clarée floden til den billedsmukke chalet de Buffère. Efter en kort pause fortsætter vi ad en rute ind i skoven Mélèzes.
Højdeforskel: +463 m.

Dag 4: halvdagsudflugt
Oplev det enorme bjergmassiv, Bouquetins de l’Alp, som ligger nogle få kilometer fra vores center. Vi vil observere dette uden at forstyrre den fredelige idyl der findes omkring dette bjerg. Herfra er der desuden fantastiske udsiger udover gletscherne ”glacier du Casset” og ”glacier des Agneaux”.
Højdeforskel: +200 m.
Dag 5: heldagsudflugt
Denne dag tager vi imod Cervières som er en rigtig typisk lille bjerglandsby. Vi kommer også til den utroligt slette ”plaine du Bourget” for at se om vi kan få øje på nogle bjerggeder i horisonten. Vi følger sporet i den ellers uberørte sne, fra landsby til landsby, og lader os imponere over det smukke landskab der omgiver os.
Højdeforskel: +350 m.

Dag 6: heldagsudflugt
Denne dag besøger vi col d’Izoard, bjergpasset du måske kender fra Tour de France, og som er helt fantastisk til snesko-ture!
For at slutte af med stil anbefaler vi at man tager den sidste stejle tur op til bjergpasset. Vi følger den tilsneede nåleskove for at nå til Napoléon’s tilflugtssted, og for de modige kan man tage sig hele vejen op til toppen af bjergpasset og få en 360 graders udsigt over bjergmassiverne, Queyras og Cerces.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet da dette program er et eksempel. Dette kan afhænge af vejrudsigt, sneforhold, lavinerisiko og sikkerhedsoplysninger.

 

Få et tilbud

Få et tilbud til Snowshoes en Briançonnais

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.