Ring på 70 23 41 11

Snowboarding - Half time instruction - Happy winter offer

Book Nu

Kombiner snowboarding med vennerne og lærig undervisning med instruktør

Dette kursus er til dig, der står eller gerne vil lære at stå på snowboard. Der er 12 timers undervisning med en instruktør. Resten af tiden kan du frit udforske området.
I Serre Chevalier vil du opleve STEDET i de sydlige alper: lange nedkørsler, nedkørsler i skoven, højder og fantastiske udsigter udover bjergmassivet og national parken Écrins. Det hele tilbyder Guisane dalen dig, med skiløb og sin helt specielle bjergkultur.
Vi tilbyder dig en blanding mellem at stå med en instruktør og med dine venner.
Du vil stå med en gruppe på samme niveau med træning i et godt miljø.
Instruktøren vil foreslå et program med varierede øvelser der passer til gruppens niveau: små sving, hastighed og store sving, stejle pister med dyb sne til de mere øvede, teknik på blå og røde pister til de andre.
Udover sessionerne kan du planlægge ferien så den passer helt til dine behov og i din rytme, skiløb med dine venner, afslapning på terrassen eller ud og opleve byen, du bestemmer!
Med en beliggenhed lige ud til pisten har UCPA centret en af de bedste beliggenheder i Serre Chevalier og så med helpension, opvarmet udendørs pool der vender mod bjergene og pisterne i gåafstand.

Happy winter offer er vores tilbud til studerende mellem 18 og 25 år.