Ring på 70 23 41 11

Snowboard - Deltidskursus

Book Nu


Kombiner din all inclusive skiferie med lærerige sessions og sjov med vennerne.
Vi tilbyder dig en blanding mellem at stå med en instruktør og med dine venner. Så tag på en all inclusive skiferie i Tignes i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.

Erfarne instruktører giver dig undervisning.
Dette kursus er til dig, der er øvet eller ekspert. Der er 12 timers undervisning med en instruktør. Resten af tiden kan du frit udforske området.

Instruktøren vil foreslå et program med varierede øvelser, der passer til gruppens niveau: små sving, hastighed og store sving, stejle pister med dyb sne til de mere øvede, teknik på blå og røde pister til de andre.

Når du ikke får undervisning med instruktøren, styrer I hvornår og hvordan i vil stå. Tag ud på pisterne med vennerne eller nyd livet i alperesortet.

Denne uge er dedikeret til at udforske og nyde snowboardet i et af de bedste skiområder i verden.

Om aftenen er der hygge og underholdning på det nyrenoverede UCPA-center i Tignes. Det ligger perfekt midt i Val Claret, der er tæt på alle byens faciliteter, barer og butikker.

Tignes og Val d’Isère stå på snowboard i et stort og smukt område:

Tignes er en verdenskendt skidestination. Her kan du både stå ned ad de perfekt præparerede pister, og udforske det enorme backcountry. Du finder alt fra gletsjere på La Grande Motte til VM-nedfarterne i Val d’Isère. Alt er betjent af topmoderne lifte. Tignes-Val d’Isère er forbundet og sammen er de det største skisportsområde i Savoie og Alperne. Samtidigt er det også kendt som et af de smukkeste.

De 300 km’s pist gør det muligt for dig at stå på den måde DU allermest har lyst til: på pisten, freestyle i områdets mange snowparks, free-ride eller randonné. Området dækker næsten over 2000 højdemeter fra 1550 m. til 3456 m. Til de dristigste er der desuden 3200 hektarers offpiste at udforske i området, hvis man har lyst til at efterlade sine spor i noget dugfriskt powdersne. Offpistreferencerne er mange, man kan blandt andet gå på opdagelse ved “Pissaillas” eller “la Grande Motte” gletsjerne, nogle længere turer via “Grand Vallon” eller “le Tour Charvet” eller man kan prøve at tage den fra “Pramécou eller “les Tufs”.

Tignes og Val d’Isère rummer over:
-300 km. pist
-87 topmoderne lifter
-300 pister (21 grønne, 65 blå, 44 røde, 24 sorte + 3 snowparks)

Har du ikke prøvet at stå på snowboard før? Kan du tjekke vores begynderkursus i Tignes ud på dette her link.

Er du mellem 18 og 25 år, kan du kigge på vores Happy Winter ungdomsrabat her.