Ring på 70 23 41 11

Snowboarding coaching -Chamonix Valley

Book Nu

Snowboard coaching – 23 timers undervisning så du bliver bedre

Er du tryg på de blå og de røde pister? Ønsker du at blive en bedre snowboarder og opleve det enorme potentiale der findes i bjergene omkring Chamonix dalen med professionel rådgivning?
En instruktør med speciale i snowboard vil stå med dig for at guide dig gennem de fire hovedområder i dalen: Les Grands Montets, Balme, le Brévent og la Flégère. Gennem individuel coacking vil du lærer at nyde de lange nedkørsler der karakterisere området og har gjort det internationalt anerkendt. Og glem ikke at nyde de helt unikke udsigter udover de højeste bjerge i Alperne.
For at få mest muligt ud af skiområderne tager vi på heldagsture. Derfor skal du medbringe en rygsæk til at kunne bære din madpakke i.
Om onsdagen er der ingen undervisning, her kan du nyde pisterne med dine venner, tage op til den berømte Aiguille du Midi (3.842 m) eller tage på shopping tur i Chamonix’ gader.
Efter en lang dag på snowboard kan du nyde den internationale, livlige og festlige stemning der findes i denne typiske bjergby. Der er rigtigt mange forskellige aktiviteter man kan lave udover ski eller snowboarding, og for at gøre det hele endnu bedre, så ligger centret lige i centrum af byen.