Ring på 70 23 41 11

Skiing "Slide and coaching"

Book Nu

Er du en habil skiløber på det blå og røde pister men ønsker at udvikle dig til bedre at kunne udnytte pisten og opdage helt nye muligheder, så bør du deltage i vores program ”Glisse og Coaching”.
Programmet tilbyder et tæt forhold med en instruktør (1 til 8 personer per gruppe), individuel rådgivning og gode stunder med din gruppe.
For at perfektionere din teknik bruger instruktøren de nyeste teknologier såsom videooptagelser med ”slow motion” direkte på pisten.
Det er en god blanding mellem at opleve de bedste og smukkeste områder af skiområdet og undervisning der hjælper dig til at forbedre din teknik.
Skiområdet Grand Massif kan tilpasse sig til skiløbere eller snowboardere på alle niveauer. Nyd pisterne i Flaine’s høje beliggenhed med den fantastiske sne denne kan tilbyde eller stå på ski til én af de andre destinationer i skiområdet Grand Massif med en virkelig autentisk atmosfære mellem Europas højeste bjerge.
Området er bilfrit og er derfor tilrettelangt så alting er let tilgængeligt på gåben, Flaine er en moderne destination med autentisk arkitektur. På toppen af området findes en af de smukkeste udsigter udover Mont-Blanc massivet.
Om aftenen kan du udnytte at centret ligger lige i hjertet af byen, tæt butikker og arrangementer.