Ring på 70 23 41 11

Skiing "Slide and coaching"

Book Nu

Individuel coaching – så dit skiløb bliver bedre

Hvis du nemt kører ned ad blå og røde pister, men håber på at komme et skridt videre? Så er Slide and Coaching det rigtige kursus, så du kan få endnu mere ud af skiferien. Med dette kursus kan du udforske dine egne evner og muligheder på skiene.
Fra ankomstdagen får du en UCPA-instruktør til at guide dig gennem ugens program. Der bliver blandt andet brugt video til at vurdere din teknik på pisterne, og UCPA garanterer progression. I løbet af ugen får du mulighed til at arbejde tæt sammen med de professionelle instruktører. Som en del af en gruppe på maks. 8 personer, er der plads til både gode gruppeoplevelser og individuel rådgivning.
Tignes er en verdenskendt skidestination, og her kan du både stå ned ad de perfekt præparerede pister og udforske det enorme backcountry. Du finder alt fra gletsjerskiløb på La Grande Motte til VM-nedfarterne i Val d’Isère.
Efter skiløbet kommer instruktøren til at tilbyde udstrækning og afslapning, fortælle om udstyr og nyheder. Hver eftermiddag kommer I til at evaluere på forløbet, og løbende tilpasse programmet.
Om aftenen er der hygge og underholdning på UCPAcentret. Det ligger perfekt midt i Val Claret, så du kan nemt når ud til alle byens faciliteter, barer og butikker.