Ring på 70 23 41 11

Skiing - Progress sessions

Book Nu

Har du ikke stået på ski i særligt lang tid, eller er det længe siden du har stået på ski sidste? Står du kun på de grønne og de blå pister? Men ønsker du at gøre fremskridt og hurtigt blive bedre på ski, for at kunne stå på de lidt sværere pister og derved bedre kunne udnytte alle fordelene ved et stort skiområde som La Plagne?
Så tilbyder vi her et program der er lavet specifikt til dig og dit niveau for at lave sikre fremskridt.
Destinationen La Plagne, med de moderne lifter, sine 66 blå pister og ski in – ski out fra centret er specielt godt til skiløbere på dit niveau.
Der vil være én instruktør til max 8 personer for at sikre individuel vejledning der passer til lige nettop dit niveau.
Valget af pister, tempoet, teknisk rådgivning og særlig opmærksomhed på individet er alt sammen for at gøre fremskridt samtidig med at vi har det sjovt.
Den første aften planlægges ugens program med din instruktør; teknik workshop, video analyse, på opdagelse i La Plagne og heldagsudflugter mv.
Derudover tilbyder instruktørene også en specialprogram om eftermiddagen og aftenen: udstrækning og afslapningssessioner, udstyrsgennemgang og information om de seneste nyheder,
Om aftenen kan du slappe af på centret med høj komfort eller tage ud og afprøve nogle af de mange muligheder destinationen byder på.