Ring på 70 23 41 11

Skiing - Half time instruction -SPECIAL DEAL "Skieur futé"

Book Nu

Ligegyldigt dit niveau er denne pakke den perfekte blanding af at stå på ski med instruktør og fri kørsel med dine venner.

I sessionerne står du på ski eller snowboard med en gruppe af andre skiløbere eller boardere på samme niveau. Instruktørerne tager dig med på de bedste pister i øjeblikket og hjælpe dig til at perfektionere din teknik med et komplet teknisk program samt individuel rådgivning. Begyndere vil fokusere på at kontrollere skiene, for de mere erfarende vil der blive øvet nye teknikker og få sat nye udfordringer.

Udover sessionerne kan du selv opleve skiområdet i dit eget tempo eller nyde godt at nogle af alle de andre aktiviteter som destinationen tilbyder.

La Plagne tilbyder et enormt skiområde mellem 1250 m og 3250 meters højde med 6 sektioner i de højeste bjerge og 4 by-destinationer.

Hver dag kan du stå i et område med en ny atmosfære, og du vil altid finde pister i dit niveau.

Med ski in – ski out er centret La Plagne 1800 placeret helt ideelt på destinationen. Der er pister for begyndere lige foran centret og en stolelift der giver adgang til hele området på få minutter.

Om aftenen kan du nyde den hyggelige stemning på centret eller tage på tur og udnytte de mange muligheder byen byder på.