Ring på 70 23 41 11

Ski - Deltidskursus - SPECIAL DEAL "skieur futé"

Book Nu


Kombiner din all inclusive skiferie med lærerige sessions og sjov med vennerne.
Vi tilbyder dig en blanding mellem at stå med en instruktør og med dine venner. Så tag på en all inclusive skiferie i Serre Chevalier i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.

Erfarne instruktører giver dig  undervisning i topklasse!
Du vil stå med en gruppe på samme niveau med træning i et godt miljø.

Instruktøren vil foreslå et program med varierede øvelser, der passer til gruppens niveau: små sving, hastighed og store sving, stejle pister med dyb sne til de mere øvede, teknik på blå og røde pister til de andre.

Udover sessionerne kan du planlægge ferien, så den passer helt til dine behov og i din rytme, skiløb med dine venner, afslapning på terrassen eller ud og opleve byen, du bestemmer!

Med en beliggenhed lige ud til pisten har UCPA centret en af de bedste beliggenheder i Serre Chevalier. Centret tilbyder helpension, opvarmet udendørs pool, der vender mod bjergene og pisterne i gåafstand.

Serre Chevalier rummer blandt andet over:

  • 250 km. pist
  • 59 lifter
  • 82 pister (13 grønne, 25 blå, 30 røde, 14 sorte + 1 snowpark)
  • Skiskydningsstadion

I Serre Chevalier vil du opleve STEDET i de sydlige alper: lange nedkørsler, nedkørsler i de kendte lærkeskove, højder og fantastiske udsigter udover bjergmassivet og national parken Écrins. Det hele tilbyder Guisane dalen dig, med skiløb og sin helt specielle bjergkultur. Stedet er kendt for, at have sne der er i top hvert år. Skisportsstedet er et af de største, der findes i Europa med hele 410 hektarers afmærket skiområde.

Er du til offpiste eller randonné-ski kan du med fordel udforske Cucumelledalen, le Pré du Bois, Aravet-skoven eller den vilde Monêtier off piste og slå den sammen med la Montagnole eller Cibouït-skoven.

Er du nybegynder, foreslår vi at du kigger på vores begynder kursus her.

Til unge mellem 18-25 år tilbyder vi en Happy Winter ungdomsrabat. Den kan du kigge nærmere på her.