Ring på 70 23 41 11

Ski - Deltidskursus - Happy winter tilbud

Book Nu


Kombiner din all inclusive skiferie med lærerige sessions og sjov med vennerne.

Vi tilbyder dig en blanding mellem at stå med en instruktør og med dine venner. Så tag på en all inclusive skiferie i Val d’Isère i Frankrig sammen med ligesindede og få unikke oplevelser.
Dette kursus er til dig, der er øvet eller ekspert. Der er 12 timers undervisning med en instruktør. Resten af tiden kan du frit udforske området.

Erfarne instruktører giver dig  undervisning i topklasse!

Du vil stå med en gruppe på samme niveau med træning i et godt miljø.
Instruktøren vil foreslå et program med varierede øvelser, der passer til gruppens niveau: små sving, hastighed og store sving, stejle pister med dyb sne til de mere øvede, teknik på blå og røde pister til de andre.
Udover sessionerne kan du planlægge ferien, så den passer helt til dine behov og i din rytme, skiløb med dine venner, afslapning på terrassen eller ud og opleve byen, du bestemmer!

Val d’Isère: et skidomæne åbent året rundt!

  • 159 km. pist
  • 75 lifter
  • 82 pister (21 grønne, 69 blå, 44 røde, 25 sorte + 2 snowparks)
  • Nature-ride område for action entusiaster
  • Mange mytiske pister såsom “la face de Bellevarde”, “la OK-Critérium” og “la Santons”

Val d’Isère er kendt for sine pister i verdensklasse, der blandt andet har huset de Olympiske Vinterlege og verdensmesterskaberne i ski op til flere gange. Stedet er kendt for at have sne, der er i top hvert år. Skisportsstedet er åbent året rundt og er sammen med Tignes et af de største, der findes i Alperne med hele 10.000 hektarers skiområde. Skiområdet kulminerer i 3400 meters højde og er et fabelagtigt sted, hvis man vil stå på pister eller offpister.

“le Tour”, “l’Epaule du Charvet”, “Dailleskoven”, “Cugnai”, Les Danaides” eller “la Vallée Perdue” referencerne er mange, hvis man vil gå på opdagelse i offpisten i Val d’Isère!

Er du nybegynder, foreslår vi at du kigger på vores begynder kursus her.

Er du ældre end 25 år kan du kigge på vores voksenkursus her.