Ring på 70 23 41 11

Skiing - Full time instruction Chamonix Valley

Book Nu

23 timers undervisning – en perfekt skiferie

Få en skiferie sammen med folk på dit eget skiniveau. Du vil komme til at forbedre dine færdigheder på pisterne, og du får en lærerig og udfordrende uge. Vi kan tilbyde dig et fuldtidskursus, hvor vores dygtige instruktører tager dig til næste niveau!
Instruktøren kommer til at tilbyde dig et varieret program, der passer til dit niveau. Du vil øve alt fra små sving, stejle nedfarter eller pudderløb for de mere erfarne.
Her findes gletsjere, de højeste lifter og de længste nedkørsler i alperne. Og sikkert også den mest majestætiske natur!
Et helt unikt miljø som kun Chamonix kan tilbyde. Hvis du elsker skiløb og hvis du elsker bjergene så vil du elske at stå på ski i ”dalen”!
Hver dag tager vi til én af de fire hovedområder i dalen: Les Grands Montets, Balme, le Brévent og la Flégère. I hvert område vil vi nyde de varierende pister og smukke udsigter.
Efter skiløbet kan man opleve den helt specielle internationale, livlige og festlige stemning i denne lille by i de høje bjerge. Der er rigtigt mange mulighed for aktiviteter efter skiløbet, og for at gøre det endnu bedre, så bor du i byens centrum!!
For at få mest muligt ud af dagene og det bedste ud af de forskellige skiområder, vil undervisningen foregå som heldagsudflugter. Medbring derfor en rygsæk til madpakken.
Der er ingen undervisning om onsdagen. Her kan du stå på ski med dine venner, tager dig op til verdensberømte Aiguille du Midi (3.842 m) eller gå på shopping tur i Chamonix’ gader.