Ring på 70 23 41 11

Short break - Off piste skiing

Book Nu

2 dage med instruktør i offpisten

Har du en smule erfaring med offpiste skiløb og har allerede realiseret de første små ture ud i den dybe sne væk fra pisterne?
Så tag med på disse fire dage hvor vi rejser rundt i Chamonix dalen og oplever den berømte offpiste her.
To dage med instruktør til at forbedre din teknik og genopfriske brugen af sikkerhedsudstyret og til at komme til de virkeligt gode linjer.
De højtbeliggende skiområder, det sne rige klima og de varierede områder gør det muligt at stå på ski fra december til maj. Verdenskendt for sin offpiste, Chamonix-Argentière vil på et eller andet tidspunkt tiltrække alle med kærlighed for alpin sport.
Sammen med en professionel skiinstruktør vil du træne dit skiløb i offpisten og lade dig blive en mere selvstændig freerider i et varieret og komplet terræn.
Milde skråninger, dalfyldte områder, åbne vidder, trædækkede bjergsider, korridorer og et stort antal af berømte ruter der har gjort Chamonix dalen verdenskendt.
Beliggende i byen Argentière, 5 minutters gang fra skiområdet Grands Montets (3.200 m) ligger UCPA centret som her tilbyder alt sin ekspertise indenfor offpiste og alpinsport.
Tæt ved centret afgår desuden bus og tog mod Flégère, Brévent, Balme og liften op til berømte Aiguille du Midi (3.800 m), Denne beliggenhed giver de bedste rammer til at dyrke lige netop din favorit alpinsport. I dette meget unikke område for foden af Mont-Blanc (4810 m) og med meget originale bjerg landsbyer vil du uden tvivl få en helt unik oplevelse for livet.