Ring på 70 23 41 11

Off piste snowboarding "High moutain"

Book Nu

Er du en ekspert skiløber med meget erfaring i offpisten? Kan du køre ned af alle pister og offpiste i alle forhold? Kan du benytte det relevante sikkerhedsudstyr, og er fortrolig med den korrekte adfærd i offpisten?
Hvis du kan svare ja til de 3 ting – så er dette program noget for dig.
Dette program er for de erfarende skiløbere, men ikke kun! Her vil du kæde virkeligt gode nedkørsler sammen med berømte bjergtoppe og alpernes største gletsjere. Vi vil stå på ski på de mystiske offpiste ruter hvis navne er kendte og berømte blandt passionerede skiløbere: glacier de Grands, Vallée Blanche, Envers du Plan, ”Pas de Chèvre”. Når betingelserne er gode vil det være helt utænkeligt for dig at vende tilbage og stå på ski noget andet sted.
Du vil stå med en bjergguide som er bekendt med dette miljø og kan hjælpe dig med at udvikle dit skiløb i trygge rammer. Hver dag er der fokus på at du udvikler din teknik på ski så du kan stå i nyt terræn og opleve længere og mere krævende ruter. På nogle ruter er det nødvendigt at benytte cramponer på visse tidspunkter. Du vil lærer at bruge reb og redningsmetoder brugt ved gletsjerspalter samt forfine din teknik.