Ring på 70 23 41 11

Off piste snowboarding - Expert level

Book Nu

Bliv ekspert i offpisten

Giv den gas i off-pisten på Europas største skiresort. Lær alle de nødvendige regler i og uden for pisten. Kører du ned af alt, og i alle forhold? Ved du hvordan du bruger sikkerhedsudstyret? Tager du dine forholdsregler? Vi lære dig alt som du skal vide for at blive endnu bedre i offpisten.
I Val Thorens kan du virkelig udnytte alt det offpiste potentiale, som findes i det største skiområde i verden. Oplev f.eks. korridorerne som Saulire i Courchevel, vallée des Yvoses og point de la masse i Ménuires. Nedkørsler til Méribel eller Orelle efterfulgt af Val Thorens når forholdene er gode. Mulighederne virker uendelige på denne helt ekstraordinære destination!
Du vil fortsat kunne forbedre dit skiløb ved hjælp af vores instruktører, især på stejle bjergsider, og kan nyde godt af de mange forskellige kurser i kommer igennem (åbne skråninger, dale, korridorer og skov).
Om aftenen kan man tage til den verdensberømte afterski i Val Thorens eller nyde den afslappede stemning i baren på vores center med panorama udsigt.
Hvis forholdene tillader det vil instruktør teamet stå for en middag oppe på bjerget efterfulgt af et fakkeloptog (mod ekstra betaling).