Ring på 70 23 41 11

Off piste snowboarding "All mountain"

Book Nu

Har du en smule erfaring med offpiste skiløb og ønsker du at blive bedre i puddersneen men har allerede været på ture væk fra pisterne?
Dej højtbeliggende skiområder, det sneholdige klima og de mange forskellige terræner gør det muligt at stå på ski fra december til maj. Charmonix-Argemtière er kendt verden over for sin offpiste og tiltrækker alle former for alpinsportsentusiaster.
Tag med ud på de berømte nedkørsler i verdens freeride-hovedstad og forbedre din teknik!
Ledsaget af en professionel offpiste isntruktør kan du få en helt ny opfattelse af bjerget og stå i varieret terræn for at gøre store fremskridt i din teknik.
Milde nedkørsler, et dalfyldt terræn, store åbne bjergsider, skove, korridorer og en stor del af de ruter der har givet Chamonix dalen sit verdensberømte omdømme.
Beliggende i byen Argenière, 5 minutters gang fra skiområder Granmds Montets (3.200 m) tilbyder vores UCPA center alt sin ekspertise i offpisten. Med tog eller bus kan man hurtigt tage sig til la Flégère, Brévent, Balme og liften op til Aiguille du Midi (3.842 m), stedet er ideelt for at du dan dyrke din ynglings alpinsport.  Her findes den ægte og unikke bjergstemning, beliggende lige for foden af Mont-Blanc (4.810 m) og en original bjergby der er lige hvad der kan gøre din ferie lidt ekstra speciel.