Ring på 70 23 41 11

Off piste skiing introduction

Book Nu

Den bedste start i offpisten

Dette program er sammensat af en offpisteinstruktør. Det vil hjælpe dig med at udvikle din skiteknik, så du bliver bedre til at stå i alle forhold. Derudover er der stort fokus på sikkerhed. Derfor er der selvfølgelig uddannelse i brug af lavinesender, samt at læse sneen, og derved vælge den rigtige linje og meget andet.
Vi starter med at træne i offpisten, som er lige ved siden af pisten. Vi træner også vores teknikker på pisten. Det gør, at vi kan tage på længere udflugter i offpisten i slutningen af ugen.
Vi besøger alle de forskellige skiområder i Chamonix dalen, som er verdenskendt for sin offpiste.
Beliggende i byen Argenière, 5 minutters gang fra skiområder Granmds Montets (3.200 m) tilbyder vores UCPA center alt sin ekspertise i offpisten. Med tog eller bus kan man hurtigt tage sig til la Flégère, Brévent, Balme og liften op til Aiguille du Midi (3.842 m), stedet er ideelt for at du dan dyrke din ynglings alpinsport.  Her findes den ægte og unikke bjergstemning, beliggende lige for foden af Mont-Blanc (4.810 m) og en original bjergby der er lige hvad der kan gøre din ferie lidt ekstra speciel.